” Ingat edit tadi, yang last tu macam Ji Chang Wook.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Erra Fazira Menyambut Ulangtahun Kelahiran Seseorang Yang Bergelar Adik. Wah Hands0menya, Macam Pelakon Korea Mukanya. Nampak Sama Muka !!

Wajah primadona Melayu ini sentiasa nampak ceria dan muda. Walaupun sudah 40an, Erra Fazira tidak banyak berubah wajahnya berbanding dahulu. Tinggi lampai dan semakin jelita dengan imej bertudungnya, Erra juga aktif sebagai pengacara.

Meninjau akaun Instagram Erra, telah dikongsikan video dan gambar yang memaparkan Erra sedang menyambut ulangtahun seorang jejaka bernama Ery Azree yang digelar sebagai adiknya. Turut kelihatan sama anak Erra, Engku Aleesya yang sama-sama meraikan hari lahir Ery.

Menyanyi bersama-sama lagu selamat hari lahir, Erra yang berperangai g1la-g1la ini membuatkan Aleesya sentiasa tertawa melihat gelagat ibunya itu. Erra yang sememangnya banyak mulut ini sempat lagi membebel kerana tiada p1sau untuk memot0ng kek.

Erra sehingga kini masih lagi aktif dalam bidang lakonan dan wajahnya kini dapat dilihat di saluran TV3 bagi drama Gerak Khas Finale. Bekas ratu cantik ini yang sering bersukan antaranya berbasikal dan badminton membuatkan Erra kelihatan cergas dan sentiasa bertenaga.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

 

Perkongsian Erra ini menarik perhatian peminat. Putih dan tampan wajahnya ada ala-ala orang Korea. Antara komen-komen mereka :

” Ingat edit le tadi.. Mcm kpop adiknya hehe. hepy besday untuk adik kak errA. Semoga semua dalam rahmat dan lindungan Allah.. “

” Happy bornday Ery, sebijik muka kak Erra. eh eh, Photo yang last tu macam Ji Chang Wook lah dia.. “

” Muka samaa. Sorry ingatkan tadi perempuan rupanya lelaki. Baru nak cakap cantik, kalah saya yang perempuan ni. Happy birthday.. “

” Hapi btdy to yr adik dear. his looks like korean guy, nak nang1s tengok skin dia. licin macam kulit telor.. “

” Adik betul ke, hands0menya. Macam Kpop mukanya, dua-dua kulit cantik. Muka pun nak sama. Selamat ulangtahun untuk adik Kak Erra.. “

” Mcm oppa, happy birthday oppa Ery. Moga success selalu, hidung sama sampai saya fikir kembar.. “

” Macam retis kpop sangat adik nya. Cantik skin adik kak Erra. Boleh masuk hero remaja ni, ingatkan perempuan tadi, cantik sangat muka.. “

Memang cantik betul kulit Ery ini dan wajahnya pun ramai peminat melihatnya iras dengan Erra. Apa pun, selamat ulangtahun diucapkan untuk Ery dan semoga semakin success dalam kerjaya dan gembira selalu di samping insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..