” Pergh tak percaya la Anzalna gini, nampak je ayu-ayu gitu.. ” – Netizen

Anzalna Nasir Kongsi Gambar Dan Video Membuat Aktiviti Sukan ATV Bersama Suami Dan Adik Beradiknya. Wah Boleh Tahan Las4k Mommy Eidress Ni. Habis Semua Orang Kena Tingg4l, Hebat Lah !! 

Figura ini sangat terkenal dengan kejelitaan wajahnya dan caranya berpakaian yang up to date. Anzalna walaupun sudah bergelar ibu kepada seorang cahayamata, penampilannya tetap anggun dan langsing. Menerusi akaun Instagram Anzalna, telah dikongsikan gambar dan video ketika Anzalna bercuti bersama suaminya, Hanif Zaki dan adik beradiknya yang lain iaitu Afifah, Nazirah dan Mia.

Mereka bermain sukan ATV di Adventure Park, Kemensah ini dan mandi manda di air terj0n yang turut terdapat dalam hutan ini. Menulis di kapsyennya bahawa Hanif dan adik beradiknya tidak percaya dan tak0t untuk memberi Alzalna memandu sendiri ATV ini.

Menyifatkan dirinya hanya nampak lembut pada luaran namun dalamannya ‘jant4n’, Anzalna membuktikan dirinya memang seorang yang las4k. Berada di hadapan, Anzalna memandu dengan baik dan laju men1nggalkan orang lain jauh di belakang. Persekitaran kawasan rekreasi ini juga tenang dengan air terj0nnya yang jernih.

Anzalna yang berpakaian simple ini hanya mengenakan t-shirt putih dan berseluar hitam namun tetap nampak menarik. Siapa sangka, si jelita ini boleh jadi las4k dan berani sebegini. Namun apa yang pasti, mereka semua nampak gembira dengan percutian singkat ini.

Jom tonton video di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Kapsyen Anzalna dan aksinya membawa ATV itu mendapat perhatian peminat. Wah memang betul-betul las4k, berselut pun tetap laju Anzalna. Antara komen-komen mereka :

” I percaya haha. Jangan terped4ya dia ni. This is one tough cookie.. ” – Faye Kusairi

” Woww hebatnya Anzalna. Serius aa naik ATV pun lawa yakmat. Muka cool je layan selut haha. Bestnya nak main laa juga.. “

” Ohsem sangat Anzalna ni, next time u jawab ‘ hello, tengok i gelak je dah tau la i power’, haha.. Mommy Eidress is the best.. “

” You r0cks girl, ni la baru adventure. Fuh jauh ket1nggalan hanif belakang tu, tapau ab1ss.. Laju plak tu bwk tak kek0k langsung. Cayalah.. “

” Hebat la Anzalna, nampak je ayu-ayu gitu tapi dalaman jant4n. Way to go mummy.. pakai baju putih tshirt plak, mmg padu la.. “

” Pergh tak percaya la Anzalna gini. Power dah la cantik, lasak pulak tu. Pakai helmet senget pun tetap cantik. Tak faham.. “

” Anak no 2 biasa la luaran cun dan lembut tapi dalaman g4ngster woii. Kadang memang perempuan lagi berani dari lelaki.. “

” Best laahh ride atv. sayan ada 2 kali layan ATV kat sini. memang terbaik, mencab4r lagi musim ujan.. “

Enjoy sungguh Anzalna bermain ATV sehinggakan semua dit1nggalkan jauh ke belakang. Wajah sahaja yang nampak lemah lembut tapi tak kalah bila bermain sukan las4k sebegini. Apa pun, semoga Anzalna sentiasa ceria dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..