” Hayla dah makin cun lah, berkeyakinan dia senyum tu.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Anak Perempuan Wawa Zainal, Hayla Setelah Mendapat ‘Gigi Baru’. Wah, Makin Manis Senyuman Hayla. Boleh Senyum Nampak Gigi Lah Lepas Ni. Comel !!

Seringkali apabila wajah anak perempuan Wawa Zainal dikongsikan, pastinya ada segelintir peminat yang meneg0r berkenaan giginya yang r0sak di bahagian hadapan. Sebagai ibu bapa, pastinya sedikit sebanyak k0men-k0men begini men1nggalkan kesan.

Meninjau akaun Instagram Wawa, telah dikongsikan video yang memaparkan Hayla membuat gigi p4lsu. Menurut Wawa, sudah lama Hayla mengimpikan untuk mempunyai gigi yang cantik seperti orang lain.

Wawa memilih perkhidmatan di klinik Dental Valet Bangi untuk merealisasikan impian Hayla. Melalui proses membuat crown gigi, gigi yang r0sak dicab0t semuanya dan Hayla ditidurkan semasa proses ini berjalan.

Lihat sahaja hasil akh1rnya setelah gigi palsu Hayla dipasangkan, memang nampak berbeza wajah Hayla. Semakin comel dan manis senyumannya seperti Wawa, tidak perlu lagi Hayla menyembuny1kan giginya lagi selepas ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Wawa ini mendapat pelbagai respon daripada peminat. Pujian juga diberikan kepada Hayla setelah berwajah baru seperti ini. Antara komen-komen peminat :

” Bestnya gigi kakak dah cantik. Makin comel Hayla jadinya bila ada gigi penuh macam ni. Oh manisnya manisnya senyuman mu.. “

” Auww kan cantik gigi penuh, makin cantik dan cun la Hayla. Dah macam heroin cerita Mann tengok Hayla ada gigi camni.. “

” Aaa cantiknya, alah alah baru manis sungguh dia dah ada gigi yekk. Berkeyakinan dia senyum tu, manis semanis kurma la Hayla.. “

” Comelnya Hayla macam mama dia juga hehe. Brave girl Hayla, yang dah comel bertambah comel la Hayla ni.. “

” So cute Hayla, moga lepas ni gigi tumbuh dengan lebih cantik. semoga membesar jadi anak yang solehah Hayla.. “

” Baiknya duk diam je dia, tak nang1s pun. Hayla dah cun makin cun la, love nya tengok Hayla. Cute and pretty girl.. “

” Comelnya pewaris raja Tikt0k ni, cantik macam mama dia sangat. ada gigi cun, tak ada gigi pun comel jugak. First time nampak bud4k kecik buat gigi p4lsu.. “

 

Nampak Hayla pun gembira dengan gigi barunya itu dan yang penting senyuman sudah semakin lebar menampakkan barisan gigi yang cantik itu. Semoga Hayla bergembira kerana impian jadi kenyataan dan terus ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..