Connect with us

Artis / Selebriti

” Hari ini 10 tahun lepas, mengingati momen kali pertama ukhuwah keluarga besar kami.. ” – Norman Hakim

Norman Hakim Kongsi Gambar Throwback Percutian 10 Tahun Lalu Bersama Abby Abadi, Memey Suhaiza Dan Anak-Anak. Sayu Baca Kapsyen Norman Untuk Abby Dan Memey. Baru Nak Sed1h, Komen Abby Buat Ramai Terhibur. Mama Abby Bab Menyakat Papa Oman Serah Pada Dia. Hehe !!

Bukan mudah untuk mencipta hubungan keluarga yang aman damai bersama bekas suami atau bekas isteri setelah terjadinya perp1sahan. Namun semuanya kehendak Allah dan segalanya telah pun diaturkan dengan sebaik-baiknya buat Norman Hakim dan Abby Abadi.

Meninjau akaun Instagram Norman Hakim, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video yang memaparkan throwback percutian mereka 10 tahun yang lalu di Pulau Pinang. Cerita Norman, ini adalah percutian pertama keluarga besar mereka yang disertai oleh Abby, Memey Suhaiza dan ke semua anak-anak pada waktu itu.

Sesungguhnya Allah yang memegang hati pasangan ini dan pendamaian mereka membawa sinar buat anak-anak. Bermula dari detik itu, ianya berlanjutan sehingga kini dan terjalin ukhuwah yang erat antara Memey dan Abby. Yang paling terkesan tentu lah anak-anak.

Keakraban Memey dan Abby serta seluruh keluarga besar mereka seringkali mendapat perhatian dan pujian daripada ramai warganet. Benar lah jika berdamai dengan takdir, segalanya pasti baik-baik sahaja. Norman turut memberikan ucapannya buat Abby dan Memey yang menyentuh hati warganet.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Norman ini telah pun mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alhamdulillah, sangat indah bila baca ‘anak-anaklah terpaling bahagia’.. anak dapat merasai kebahagiaan itu sampai sekarang.. ”

” Content ni lah terpaling bahagia netizen tengok. Syabas abby, memey dan last sekali Oman hehe.. Alhamdulillah syukur.. ”

” Alhamdulillah, sangat bahagia tengok post-post family abang norman.. till jannah semuanya.. Beautiful family.. ”

” Masa ni situasi hidup saya sama dan sy bertanya pd suami, kenapa kita tak boleh berbaik mcm Norman dan Abby? tu cerita dulu. now dah berbaik dengan bekas isteri suami.. ”

” Gambar yg last tu boleh ambil wajah-wajah mereka sekarang berempat (before & after), semuanya cantik & hensem.. ”

” Cutenya anak-anak kecil semua masa ni, semuanya comel dengan bulatnya.. Mksudnya dh follow fmily ni dari 10 tahun yg lepas lg la kan… ingt lg semua pic2 ni.. ”

” Semoga bahagia selalu korang semua.. Waktu ni awal-awal memey berhijab kan.. Alhamdulillah apalah sgt kita sbg parent selain melihat anak2 bahagia, tiada trauma kpd mereka sepanjang hidup.. trauma perpisahan ibubapa.. ”

Abby juga turut men1nggalkan komen yang mencuit hati. Alahai mama abby sempat lagi menyakat Papa Oman ni :

Adui lawak lah Abby ini, dalam komen pun sempat mengusik. Apa-apa pun, kenangan itu pastinya tersemat kemas di hati Abby, Norman dan Memey. Detik bermulanya kebahagiaan keluarga besar mereka sehingga lah sekarang. Semoga Allah rahmati selalu keluarga mawaddah ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT