” Happy birthday Nurida, Rizqaa dah macam baby d0ll lah.. ” – Netizen

Nurida Suraya Kongsi Gambar Sempena Hari Lahirnya Yang Ke- 31. Cantik Betul Gambar Keluarga Kecil Ni, Lagi-Lagi Puteri Sulung Nurida, Rizqaa, Comel !!

Nurida Suraya semakin dikenali ramai setelah dirinya telah bergelar isteri kepada pereka fesyen terkenal iaitu Rizman Nordin. Memiliki wajah yang cantik sering mencur1 pandangan warga netizen di laman media sosial kerana isteri Rizman ini cantik seperti model antarabangsa.

Pasangan ini  baru sahaja menimang cahaya mata sulung mereka pada bulan September lalu iaitu seorang bayi perempuan. Perkongsian berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh Rizman menerusi akaun Instagram miliknya kepada umum.

Meninjau di akaun Instagram Nurida baru sahaja menyambut hari kelahirannya yang ke- 31 semalam, malah Nurida turut berkongsi gambar sambutan hari lahirnya yang secara sederhana bersama suaminya tercinta dan anak mereka, iaitu Rizqaa yang kini telah pun berusia 2 bulan.

Tulis Nurida pada postingnya itu, dia begitu bersyukur dengan apa  yang dimilikinya pada hari ini terutamanya bersama dua orang insan yang dicintai iaitu suami dan anaknya, malah diakhir ucapan itu, Nurida turut mengucapkan selamat hari lahir kepada dirinya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai mengucapkan selamat hari lahir kepada Nurida dan memuji anak pasangan ini kelihatan begitu comel ketika bergambar. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Selamat hari lahir buat mommy yang cantik ni, semoga segala yang diimpikan akan terlaksaa. So happy dengan keluarga ni.. “

” Selamat hari lahir Nurida Suraya, di doakan semoga dberikan kshtan yg baik, kehidupan yang sentiasa bahagia bersama keluarga.. “

” Happy Birthday Nurida, wow cantik lah gambar, comel betul Rizqaa tu, pandai tengok kamera yer, dah macm muka anak patung.. “

” Elok betul lah gambar nih, Rizqaa macam baby doll, comel lah, besar nanti lagi segak la si kecik ni.. “

” Selamat hari lahir ibu Riqzaa, semoga menjadi ibu yang terbaik buat Rizqaa dan isteri yang terbaik buat Rizman, amin.. “

” So pretty lah Nurida, dah 31 yer, selamat hari lahir buat Nurida, semoga pnjg umur dan diberikan kshtan yg baik selalu.. “

 ” Dah mcm anak pantung la pulak tgk baby Rizqaa ni, hehe comel. Selamt hari lahir mama Rizqaa, semoga sentiasa bahagia dan berjaya selalu. Amin.. “

Wah serba hitam, memang nampak cantik walaupun simple. Patut ramai yang puji, comel betul gaya Rizqaa tengok kamera tu, memang macam baby doll.  Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat Nurida, semoga apa yang dihajati oleh Nurida akan dimakbulkan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurida Suraya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..