” Alhamdulillah, tahniah Ika. Happy for you, cantik sangat.. ” – Mila Jirin

Penampilan Pelakon Ika Nabella Kini Sudah Berhijab Raih Perhatian Netizen. Cantik Ika, Semakin Manis. Alhamdulillah !!

Pelakon Ika Nabella yang tampil dengan gambar imej bertudung mendapat perhatian pengikutnya di laman media sosial. Ramai yang berteka-teki adakah pelakon ini telah pun berhijab, kerana dirinya telah mula memuat beberapa gambar dirinya dengan menutup aurat.

Menerusi Instagram milik Ika, Ika telah memberitahu bahawa sedang menyesuaikan dirinya dengan imej baharu itu dalam masa yang sama menjadi ibu dan isteri yang baik. Tulis Ika lagi, dia menerima banyak panggilan dari semua medium yang bertanyakan banyak soalan mengenai imej baharunya itu.

Malah, Ika berharap semoga ramai akan mendoakan dirinya untuk terus menjadi baik dan kekalkan imej seperti ini. Sedikit info, Ika mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Zaid Aznam dan pasangan ini telah menimang cahaya mata lelaki, Muhammad Noah Zayn pada Oktober 2019.

Memang kalau dilihat, manis betul penampilan Ika yang sudah berhijab. Pengakuan Ika itu turut mendapat perhatian peminat-peminat dan rakan-rakan artis yang lain. Di akhir penulisan Ika, dia sebenarnya agak segan untuk berkongsi berita ini.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

 

Meninjau di ruangan komen, ramai peminat dan rakan artis turut mengucapkan tahniah dan syukur atas penghijrahan Ika itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” ALHAMDULILLAH….TAHNIAH IKA… HAPPY FOR U… CANTIK SANGAT.. ” – Mila Jirin

” Masha’Allah Manisnyaaa.. ‘ –¬† Hannah Delisha

” Masya Alla, lawa sgt Ika, sampai tak kenal, haha.. Tp bila renung gamba ni betul2 Allah, lawa sgt… Rasa happy sgt tengok .. “

” Dah berhijab…Subahanallah, sejuk hati tau.. Smoga Ika terus istiqamah ya syg, dan dipermudahkan urusan, amin.. “

” Alhamdulillah sorang lagi artis dah berhijab, tahniah Ika atas penghijrahan ini, semoga terus istiqomah ya.. Syukur.. “

” Wah sangat cantik Ika dengan penampilan baru, Insyaallah Ika kuat dan teruskan semangat untuk menjadi lebih baik.. “

” InsyaAllah istiqamah ye mamika. U look beautiful in hijab¬† tau, saya doakan awak akan terus menjadi seorang isteri yang solehah ibu yang baik buat anak-anak.. AMIINNN.. “

Alhamdulillah, manis betul Ika setelah bertudung, bersih muka tu dan sejuk mata memandang. Kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga Ika akan terus istiqamah dan kuat dalam menjalani hari-hari mendatang, dan semoga Ika terus bahagia bersama keluarga tercinta. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ika Nabella

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..