” Hishhh ger4mnya. Comelnya la hai Noah Zayn.. ” – Netizen

Wajah Anak Pelakon Ika Nabella, Muhammad Noah Zayn Buat Peminat Teruja. Comel Sungguh Si Temb4m Ni. Senyuman Dan Matanya Buat Cair Betul !!

Menggunakan nama komersil Ika Nabella, wajah pelakon dan penyanyi cantik ini mula dikenali ketika menyertai rancangan hiburan realiti TV, Akademi Fantasia. Ika mula mengorak langkah seninya bertitik t0lak dari situ. Lebih dikenali dalam bidang lakonan, banyak drama tempatan yang dijayakan oleh pelakon berbakat besar ini.

Lakonannya selalu buat penonton ger4m apatah lagi jika membawa watak antagon1s. Kerjaya seninya berjalan lancar dan cemerlang. Menikahi seorang pemuda bernama Muhammad Zaid, Ika dikurniakan zuriat seorang bayi lelaki setelah 3 tahun menunggu.

Bayi comelnya ini diberi nama Muhammad Noah Zayn. Noah memiliki wajah yang cukup comel dengan kulit putih gebu dan mata yang cantik. Wajah Noah sering dikongsikan Ika di laman sosialnya untuk tatapan para peminat. Apa yang pasti wajah si comel ini pasti jadi perhatian dan buat ramai yang jat0h sayang.

Menerusi akaun Instagram, Ika Nabella telah berkongsikan sekeping gambar anaknya Muhammad Noah Zayn. Apa yang menarik perhatian netizen adalah wajah comel yang dimiliki Noah itu. Putih dan comel sungguh wajahnya buat ramai yang ger4m.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Cute baby.. “

” Handsome boy.. “

” Momi noah cantiknya, alolo noah comelnya.. “

” Allah comey nyee bud4k ney, semoga membesar dengan sihat , dilindungi Allah ye baby.. “

” U so cute baby muhammad noah zayn.. “

” Omeyynya Noah.. “

” Amb0iii pipi piiipi pipi tuuuu pauuuuuu nak gig1ttttt.. “

” Comelnya.. Senyuman tu sweet betul.. Handsome boy.. “

” Hishhh ger4mnya. Comelnya lahai Noah Zayn.. “

Muka comel Noah ni sekali pandang memang tak puas. Pasti akan direnung berkali-kali comelnya sama macam muka Ika masa bayi. Temb4m betul mukanya sekarang. Apa pun, semoga Noah membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi Allah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ika Nabella 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..