“ Sweetnya hangpa, kejap je dah 3 tahun.. “ – Netizen

Mawar Rashid Kongsi Gambar Dan Video Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Bersama Raff Yaakob. Sejak Berhijab Semakin Cantik Mawar. Part Video Tu Sweet Sungguh, Memang ‘Bersemut’ Lah !!

Perkahwinan yang bahagia merupakan idaman dan impian oleh semua pihak. Mengekalkan dan menempuhi alam perkahwinan bukan satu benda dan cabaran yang mudah. Kedua-dua pihak memainkan peranan yang penting. Pelbagai rintangan harus dilalui dan dihadapi bersama dengan penuh kesabaran.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Mawar telah memaparkan perkongsiannya menyambut ulang tahun perkahwinan bersama suami tercinta, Raff Yaakob di salah sebuah tempat ekslusif ibu kota. Mawar dan Raff mengenakan pakaian sedondon berwarna merah. Kedua-duanya kelihatan sangat segak dan cantik.

Bukan itu sahaja, sambutan itu kelihatan romantik. Video yang dikongsikan oleh Mawar itu merupakan tanda ingatan untuk mereka berdua mengabdikan kenangan indah bersama sebagai suami isteri. Senyuman Mawar dan Raff juga jelas tukar terukir di wajah mereka.

Untuk rekod, Mawar dan Raff telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Raden Muhammad Rafael dan bakal menimang cahaya mata kedua tidak lama lagi. Selain itu, Mawar jugak sangat rapat bersama anak tir1nya iaitu Raden Ahmad Rayyan dan Raden Seri Raysaa Chanela. Hubungan mereka sangat akrab sehingga anak-anak sangat sayang kepadanya.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Video yang dikongsikan oleh Mawar :

Perkongsian gambar Mawar dan Raff telah meraih tanda suka yang banyak. Ramai antara mereka yang tumpang bahagia dan mendoakan yang baik-baik. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Cantiknya Kak Mawar.. Semoga berbahagia hingga ke Jannah.. Aamiin ya mujibb.. Penthouse klcc nice.. Happy Anniversary Mawar.. ”

“ Awwwhhh.. Romantik nyaaaaa.. Sweet.. smga kekal bahagia selamanya.. happy anniversary.. semoga sentiasa tersenyum bahagia.. ”

“ Happy Anniversary kak mekwa.. Semoga hubungan kekal hingga ke jannah.. Aaaa soo cutee.. Semoga langgeng kak mawar doa terbaik untuk kakk.. ”

“ Wow.. happy annivesary both of you..thank you so much for everything.. tahniah dan smoga dipermudahkan segala urusan.. ”

“ Sweetnya hampa.. Love mawaraf.. Tempat first yg korang dating kan.. kejap je dh 3 thn semoga bahagia till jannah both of u and the kiddos.. ”

“ Omg i wanna cry.. Semangat perut mekwa.. Manis je mekwa.. Pasangan yg sweet sgt2.. Alhamdulillah.. so sweet couple.. ”

“ Suka sangat tengok Mawar sekarang.. Alhamdulillah follow Mawar dari zaman MSU sampai sekarang dah jadi isteri & ibu, dan berhijab.. Pernah tegur kat ikea sangat murah dgn senyuman.. Moga Mawar terus kekal humble dan dimurahkan rezeki selalu.. ”

Wah, memang sweet sangat Mawar dan Raff semasa ulang tahun perkahwinan mereka. Kami di Berita Kopak juga mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan buat Mawar dan Raff serta mendoakan kalian sentiasa berbahagia dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG mawarashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..