Connect with us

Artis / Selebriti

” Alhamdulillah, yes sambil tersembur, haha.. ” – Netizen

Raff Yaakob Akhirnya Dedah Wanita Yang Dikongsikan Di Instagramnya Sebelum Ini Raih Perhatian Ramai. Wah, Tak Sangka Ada Yang Berjaya Meneka Dengan Tepat. Eh, Nampak Sepadan Lah Pula !!

Sejak beberapa hari ini perkongsian di Instagram Raff Yaakob yang memaparkan seorang wanita bertudung dengan wajahnyanya ditutup telah meraih perhatian ramai. Ramai yang mula meneka siapakah wanita yang berjaya mencur1 hati Raff.

Menerusi posting terbaru Raff pada hari ini, Raff telah mendedahkan siapa wanita tersebut. Wanita yang menjadi tanda tanya ramai netizen ialah Amira Othman. Mereka merakamkan video bersama adalah atas tujuan perniagaan. Wah, hebat marketing Raff.

Klik gambar untuk info..

Walaupun begitu, di awal video tersebut sememangnya nampak sangat romantik. Ada yang menyangkakan bahawa mereka sedang bercinta kerana masing-masing belum berpunya. Tetapi di akhir video ramai terhibur apabila melihat gelagat Raff cuba melamar Amira.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 7 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Jika Raff dan Amira betul-betul bercinta pun tiada apa yang salah. Nampak sepadan je kedua pasangan selebriti ini .

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen . Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Pandai btl netizen teka eh tgk kuku dah tau tu amira aku pelik btl.. Skrg masalahnya knapa aku tersengih2 kambing tgk vid ni. “

” Agak dah..mcm susah ja raf nk move on dgn mawar..dia syg gila kot ex wife dia. Boleh lah tu raf…Amira seorg pompuan yg saleha.. “

” Yg last tu lucu..ingat nak melamar Β happy sudah tadi tengok video raf&amira.. Ya Allah pndai spe yg meneka tu amira haha.. “

” Alhamdulillah.. yesss Sambil tersembur.. Hahahah.. Kalau betul pun sesuai sangat dgn Raff.. Amira helok sgt.. kena sgt la tu.. I likee.. “

” Netizen lg laju.. btul la amira.. Dia twist lg hahahha but i like.. Tersembur air to is real.. Sweet pulak nampak nye.. cepat lah kawin..selalu content jer bosan.. “

” Saye tersengih mcm kambing rafΒ berbunga2 plak rasa nya.. Tu mmg tersembur betul2 kan? Hahaha.. Tersembur Akak sekali kat rumah ni..hahahah adui la.. “

” But rafΒ seriously & honestly u & amira nie look matchy ,sesuai sgt,dgn imej dri segi pemakain amira menutup aurat muslimah gitu.semoga u & amira berjodoh suatu hri nnti..Aamiin Allahumma Aamiin Ya Allah Ya Mujib.. “

Klik gambar untuk info..

Hampir tertipu dengan Raff kerana menyangkakan Raff sudah bertemu pengganti dalam masa yang singkat. Tetapi agak kelakar juga video yang dikongsikan ketika part Amira tersembur air minuman. Nampak menjadi sangat lakonan Amira.

Silakan SHARE..

Sumber : IG RafYaakob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT