” Handsome b0y, jadi menantu Aunty boleh.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Anak Zahirah MacWilson, Isaac Raees Buat Ramai Ger4m. Bukan Pipi Je M0ntel Tetapi Senyuman Isaac Tu Mahal Betul. Comel !!

Setelah melahirkan putera sulung yang diberi nama Isaac Raees, selebriti Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza masih lagi  tidak dapat pulang ke Malaysia. Setelah berusia dua bulan, akhirnya banyak gambar cahaya mata sulung dikongsikan di IG Zahirah dan Aiman dan dapat dilihat oleh peminat.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram Zahirah, satu gambar dimuatnaik yang memaparkan Isaac dengan pakaian baju berwarna hitam dan bercorak belang berada di atas riba mummy tersayang. Isaac kelihatan comel dan gambarnya yang diambil dari pelbagai sudut kamera berjaya men’çair’kan hati peminat.

Selain itu, Zahirah juga meletakkan caption pertanyaan soalan yang bertanyakan adakah normal bagi seorang ibu yang 0bses dengan anaknya sendiri beserta dengan ucapan selamat malam kepada followers laman sosialnya itu.

Pastinya setelah beberapa bulan menunggu, hasrat peminat direalisasikan apabila mereka dapat melihat wajah comel Isaac yang saling tidak tump4h seperti raut muka mummy dan daddy yang cantik dan kacak.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Rupa comel Isaac ini membuatkan ramai yang ger4m. Dalam pada itu, penyanyi yang berjaya membawa nama ke China, Shila Amzah turut membal4s komen Zahirah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comel sgt nie.. nk ng0rat blh tak.. Kalau ada ig baby comel ni.. pliss anounce tau.. jujur sy cuma follow sorang je ank artis kt ig ni.. follow from newborn until now besar dh dy.. “

” Hai isaac.. why sooo cute.. Ya Allah ger4m nak c1um.. Good night Isaac.. Normal.. hp akan pnh dgn gmbaq anak je.. “

” Handsome boy.. So ger4m g0mol kan.. Goodnight ensem boy.. Ger4m pipi tu.. Adorable.. so cuteee la isaac.. “

” Saya doakan Zahirah akan pulang ke Malaysia secepat mungkin untuk kembali aktif dalam kerjaya seni lakonan selepas lahir anak pertama.. Diharapkan semoga Zahirah ada peluang bergandingan dengan nelydiasenrose untuk filem & drama yang akan dating.. Insya-Allah dengan izinNya, saya tetap menyokong Zahirah di samping Nelydia dari belakang.. “

” Awwww.. that dimple.. Aww comel nye.. Handsome b0y.. Jd menantu auntie meh.. totally normal.. Goodnight syg.. “

” So cute.. Mahal lesung pipi tu.. Good night.. Im 0bssed too.. So cute mum and little.. aww cut1e. def normal hi isaac raees.. “

” Aaa cute.. Duh sayangnye sma bud4k kecik ni.. Onty nak lesung pipit tu shiket bolehhh.. Nak bagi baby onty dalam perut.. hihih.. “

Bukan sahaja pipi m0ntelnya tetapi mata, badan serta  senyuman manis Isaac lagi membuatkan ramai terpaut dengannya. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Isaac membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG zahirahmacwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..