” Wah so sweet ni, romantik sangat B0ss Ned.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Sambutan Ulangtahun Kelahiran Nora Danish Yang Ke 39 Tahun. Muda Selalu La ‘Puteri’ Ni. Part Nedim Wish Birthday Tu Mencuit Hati Ramai. Haha Kelakar Sweet Couple Ni !!

Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran pelakon yang mempunyai personaliti yang ceria dan manja, Nora Danish. Pelakon yang mula dikenali dalam sitkom Puteri ini sering meraih perhatian peminatnya melalui video-video yang dikongsikan di laman sosialnya.

Semalam telah pun diadakan satu majlis sempena meraikan ulangtahun kelahiran Nora oleh ahli keluarganya. Walaupun cuma majlis yang simple namun cukup menggembirakan Nora kerana dapat bertemu dengan ahli keluarga lain yang sudah lama tidak bertemu mata kerana PKP.

Hasil tinjauan kami di Instagram Nora Danish, telah dikongsikan gambar dan video semasa sambutan hari lahirnya itu. Nora yang sentiasa tampil menawan dilihat mengenakan busana bermotif bunga-bungaan.

P0sting Nora selepas itu pula, Nora berkongsikan gelagat suaminya, Nedim Nazri yang memberi ucapan selamat hari lahir. Dek kerana majlis diadakan awal, Nedim menunggu sehingga tepat jam 12 tengah malam untuk menjadi orang pertama memberikan wish untuk isteri tercinta.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Sudah 39 tahun namun wajah Nora nampak seperti baru 20-an, tetap cantik dan ceria selalu. Peminat juga tidak ket1nggalan mengucapkan ucapan hari lahir untuk Nora. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday Nora sayang. Sesungguhnya, cinta akan kembali.. ” – Tiz Zaqyah

” Haha sweet sangat. Happy birthday hot mummy. Sho sweet.. t1kt0k together pls. t0rett0 malaysia beb , dia punya lighting candle tu haha anyway happy birthday.. “

” Wahh .. so sweet nie. romantik sangat b0ss ned. Awww sweet n funny ur hubby. HBD Nora, sump4h ah 39, nampak muda g1la. walau usia bertambah tapi always look young and beautiful.. “

” Happy birthday. Why are you 39 but doesnt look like one.. so pretty and g0rgeous mcm anak dar4. Memang forever 21 , Nora will always be beautiful in my eyes.. “

” Sweet nye, happy befday queen. Happy birthday sister, kakak, madam nora. Much love for u, 39 ke 25 ni.. “

” Sweetnya kakak & abg. Untungla husband sayang. Very cute la kak nora n husband. Happy birthday kakak. Stay pretty and young always, bahagia slalu bersama family tersayang.. “

” Happy birthday to beautiful lady. your hubby is so romantic, loving and carrying person and I’m happy for you …both of you are the lovely couple.. “

Sempat lagi Nedim mengus1k Nora namun ingatannya itu pastinya membuatkan Nora bertambah sayang. Bak kata Nora, macam mana tak sayang. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran dan semoga pasangan ini senantiasa ceria dan romantis.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..