” Elele Aafiyah senyum apa tu, berangan la tu haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Siti Aafiyah Apabila Disuruh Membuat Muka Senyum Yang Mencuit Hati. Hai Lah Anak Ibu Sungguh Aafiyah Ni, Comel Sangat Buat Mulut Muncung Dan Mata Kedip-Kedip Tu !!

Bakal menerima adik kira-kira sebulan sahaja lagi, gelagat Siti Aafiyah seringkali mencur1 perhatian peminat. Aafiyah yang bakal menginjak usia tahun bulan April nanti membesar dengan sihat dan banyak keletahnya.

Jika sebelum ini, ada dikongsikan video Aafiyah asyik melihat ikan laga sehingga mengangguk-anggukkan kepalanya. Excited melihat ikan laga yang cantik warnanya, wajah gembira Aafiyah dan mulutnya yang tidak berhent1 bercakap memang menghiburkan.

Hasil tinjauan kami di Instagram Aafiyah Khalid, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan gelagat Aafiyah apabila disuruh senyum. Dengan mata yang dikedip-kedipkan, Aafiyah meletakkan jarinya di pipi.

Aafiyah yang sudah panjang rambutnya ini dilihat cuma mengikat sedikit sahaja rambutnya di belakang dan selebihnya dibiarkan tanpa ikatan. Tersengih-sengih sebegitu, wajah manis Aafiyah sudah nampak seperti ibunya, Dato’ Siti.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aafiyah yang tersenyum-senyum itu menarik perhatian peminat. Sehingga kini video ini telah pun ditonton lebih daripada 120 ribu tontonan. Antara komen-komen peminat :

” Cantiknya Aafiyah, comel sangat ni bila rambut panjang. Terserlah kecantikan ikut ibu, muka macam tokti dh.. “

” Semakin comel dan cantik Aafiyah, macam ibu. Kening Aafiyah cantik, rambut pun cantik. Sekali pandang dah macam umai dh pun.. “

” Cantiknya Aafiyah, sebiji muka ibu cute. Nampak sangat dah macam kakak-kakak Aafiyah sekarang.. sebiji rupa Ibu dia masa remaja dulu.. “

” Why so cute, panjang dah rambut. Cepat panjang rambut dia, dah nampak kakak-kakak gitu. Nak jdi kakak da makin bijakk Aafiyah ye.. “

” Aafiyah makin lawa masya Allah. Pandai, comel, manis dan cantik. Halah halah aafiyah da anak dara sekarang. Berangan le tuh haha.. “

” Lawa Aafiyah rambut panjang. Macam rambut ibu time duet dengan gareth gates. Cantik manis Aafiyah, untie suka tengok video aafiyah.. “

” Kakak sangat dah aafiyah, comelnya ger4m tengok. Cute betul, kelakar la Aafiyah. Becoming sister soon, big gurlz now.. “

Amboi bakal kakak ni, bukan main lagi membuat gaya senyum tu. Ala-ala photosh0ot terus ye kakak Aafiyah, comel sangat. Semoga Aafiyah terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang menyenangkan hati kedua ibu bapa selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..