” Alolo cutenya, pandai bersemb4ng. He said okay and smile.. ” – Netizen

Video Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Memberi Respon Ketika Mendengar Datuknya Bercakap. Amboi Isaac, Dah Pandai Nak ‘Berb0rak’ Yer. Good Boy !!

Semenjak dua hari yang lalu, wajah si kecil bernama Isaac Raees ini mula menjadi tumpuan peminat. Cahayamata pertama Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza ini yang kini sudah berusia 2 bulan dan sehingga kini masih lagi berada di Perth.

Ketika wajah Isaac ditunjukkan kepada umum, Zahirah dan Aiman juga telahpun membuka akaun sosial untuk Isaac dan sehingga hari ini sudahpun mengumpulkan seramai 74.5 ribu followers yang mengikuti laman sosialnya itu. Meninjau akaun Instagram ini, telah dimuatnaik satu video baru Isaac ketika bersama datuknya, Hairul.

Untuk makluman, Hairul adalah bapa t1ri kepada Zahirah dan menetap di Perth bersama ibunya, Maslinda. Dalam video pendek ini, kedengaran suara Hairul bercakap dengan Isaac dan bertanya sekiranya Isaac ingin keluar bersiar-siar di luar rumah.

Isaac yang diletakkan berbaring ini nampak aktif dan menggerak-gerakkan tangannya. Seperti memahami apa yang diperkatakan atoknya itu, Isaac membunyikan suaranya dan kedengaran seperti menyebut ‘okay’.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Isaac yang ‘ bersemb4ng ‘ dengan Atoknya ini telah meraih perhatian peminat. Ishh Isaac ini, comel sahaja memandang kamera. Reaksi muka tu memang cute dan antara komen-komen peminat :

” Aaaw Alala tomel nya kamu Isaac. Nampak cerdik baby b0y ni. Faham je apa org cakap er.. “

” Pandai dia, comelnya…kecik-kecik dah cerdik. semoga menjadi anak yg soleh ye isaac dan sentiasa membesar dengan sihat.. “

” Morninggg babyb0y. Alolo cutenya, pandai bersemb4ng . Nnt dah besar leh teman daddy solat jumaat. Handsome b0y sangat si dimple ni.. “

” Bijaknya sayang auntie ni. Pandailah Isaac, dahlah comel. aloloo encem boi nie, dimple tu. duduk australia harus la pakai bonds.. “

” Pandainya dia, he said “okayy” and smile. Handsome b0y ni, sekejap je dh big b0y. super cute la Isaac sayang.. “

” Alahai comelnya pandai pulak isaac. kite tgk video ni byk kli tauu, ger4m “okay”. semoga menjadi anak yang soleh buat mummy dan daddy.. “

” Sgt2 comel dan bijak sgt ur son zahirah macwilson and aiman hakim ridza.. Ger4m tgk dia. semoga jdi ank yang baik dan jga kedua-dua ibu bpa awk ye Isaac.. “

Isaac si buah hati pengarang jant0ng kesayangan bukan sahaja mommy dan daddy malah atok dan nenek juga. Pastinya sekembalinya Isaac ke tanahair nanti akan membuatkan atok dan neneknya itu kerinduan. Apa pun, membesar dengan sihat dan ceria selalu yer Isaac.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isaac Raees, IG Maslindayusoff

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..