” Ger4m je tengok, dia ‘hehh ‘ kan kita. Nasib baik comel.. ” – Netizen

Video Baru Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Buat Peminat Ger4m. Amb0i Fatima, Dah Mula Nak Bercakap Lah. Bukan Main Cara Ajak Bercakap Tu. Cute !!

Semenjak wajah Nur Fatima Aisya dipertontonkan kepada umum, si kecil ini sentiasa menjadi sorotan media dan peminat setia Fazura khususnya. Fatima yang sudahpun berusia 8 bulan ini membesar dengan sihat dan semakin comel.

Selain dari akaun Instagram Fazura dan Fattah, di akaun Fattzuralovelife juga banyak dikongsikan gelagat Fatima. Akaun kelab peminat Fazura dan Fattah juga ada menyiarkan semula posting daripada laman sosial artis kesayangan ramai ini.

Meninjau akaun Instagram Bamtahdolly, telah repost satu posting daripada akaun Fattzuralovelife. Dalam video ini, Fatima berada dalam pangkuan Fazura. Seperti biasa, Fatima selalu tampil comel dengan headband di kepalanya.

Fatima juga sudah banyak berbunyi mulutnya semenjak semakin besar ini. Dengan m1mik muka dan mulutnya yang seperti terkumat-kamit, dengar suara Fatima menyebut ‘hihh’. Sudah ada ciri-ciri mulut banyak macam mommy Faz juga Fatima ni yer.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fatima yang cute ini mendapat respon daripada peminat. Fatima buat ramai peminat ger4mlah dengar suara itu. Antara komen-komen mereka :

” Comelnya dia nak berbual. Fatima complain ape tu dekat mommy haha. Mesti besar nanti banyak celoteh mcm Mummy.. “

” Fatima cakap apa tu. Alolor pandainya dia berbual dgn Mummy. Ger4m tengok makin panjang pulak badan Fatima ni.. “

” Amb0i suara dia, tak sabar tunggu Fatima pandai bercakap. Comelnya Fatima ni, ger4m tau tak. Muka dah berubah ke arah Fazura la.. “

” Apapaa paa dia nk bercakap dah. Cute je mulut tu p0t pet p0t pet ye. Nampak tinggi fatima ni, dah macam 2-3 tahun pulak.. “

” Alolo comelnya fatima bijak pandai ni. Semua dia nak terk4m haha, comel sangat. Suara pun dah kuat tu menyahut mommy panggil ye.. “

” Kak fazura her face really looks like her fathers. she soo beautiful and adorable. Fatima cuteness. bud4k mata bulat.. “

” Alolorr tatapan manja untuk daddy so sweet. Big girl dah Fatima, pandai dah ajak bersemb4ng. Ger4m je tengok, dia ‘hehh ‘ kan kita. Nasib baik comel.. “

” Part last tu, dah tak sabar nk b0rak dgn mummy daddy lah tuu kan Fatima. Kecik2 dah pandai mengel0h ya dia haha.. “

Peminat tentunya tidak sabar menunggu Fatima boleh bercakap, pasti riuh rumah dengan suaranya nanti. Apa pun, semoga Fatima sentiasa terlindung daripada sebarang bahay4 dan wab4k penyak1t. Terus ceria dan stay safe Fatima.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bamtahdolly, IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..