” Fuh ingatkan abang Fattah tadi, awet muda sangat.. ” – Netizen

Gambar Anak Fazura Dan Fattah Amin, Nur Fatima Aisya Bersama Atoknya, Mohd Amin Raih Perhatian Peminat. Wah Nampak Awet Muda Ayah Fattah Ni. Muka Fatima Ikut Atok Rupanya Yer !!

Ketika ini, pasangan romantis Fazura dan Fattah Amin sedang bercuti bersama keluarga. Jauh daripada kesibukan ibu kota, banyak video mereka sekeluarga yang dikongsikan oleh Fazura di Instastory miliknya.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan sekeping gambar Nur Fatima Aisya bersama atoknya, Mohd Amin iaitu ayah Fattah. Melihat akan raut wajah ayah Fattah, nampak awet muda dan sihat tuannya.

Peminat juga mengatakan bahawa muka Fatima nampak seiras dengan ayah Fattah terutamanya pada bahagian hidung mereka. Patutlah Fattah ada rupa yang kacak, diwarisi daripada ayah rupa-rupanya.

Ayah Fattah yang berkulit cerah ini juga nampak seperti chinese look. Ada juga peminat yang menyangka ayah Fattah ini adalah abang Fattah kerana tidak nampak terlalu tua. Iyelah, nampak awet muda atok Fatima ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat memuji wajah ayah Fattah ini yang kelihatan awet muda. Fatima juga dikatakan mewarisi wajah atok Amin. Antara komen-komen peminat :

” Ayah Fattah nampak macam abang saja, awet muda lah atok Fatima ni. Fatima good girl dengan atok ye.. “

” Atok pun mudanya, Fatima putih macam atoknya juga. Fuh ingatkan abang Fattah tadi, segak lagi.. “

” Wah tok wan mudanya, Fatima nampak iras betul dengan atoknya lah, muka macam chinese look gitu.. “

” Mudanya ayah Fattah, handsome macam Fattah jugak. Fatima ikut Atok eh lagi-lagi bentuk hidung tu, sama betul.. “

” Mudanya atok, Fatima iras muka atok sangatlah. Awet mudalah atok Fatima. Babygirl atok ni, nampak panjang betul Fatima.. “

” Fatima boleh jadi model, panjang kaki dia macam dadda dia hehe. Ingatkan Fatima c0py Dadda rupanya Fatima phot0stat muka Atok.. “

” She and atok have the same nose shape hehe. Comel atok dengan cucu ni, macam muka chinese dua-dua.. “

Seronoklah Fatima kali ini dapat bercuti tidak hanya dengan mommy dan dadda, malah atok dan nenek juga ada bersama. Apa pun, semoga percutian Fazura sekeluarga berjalan dengan lancar dan stay safe selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife , ig Fattah Amin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..