” Finally, alhamdulillah bahagia tengok Haura jumpa daddynya.. ” – Netizen

Lufya Omar Kongsi Video Pertemuan Anaknya, Laana Haura Dan Bekas Suaminya, Che Muhammad Hafiz Buat Netizen Tersentuh. Alahai Gembiranya Princess Dapat Jumpa Daddy, Terler4i Rindu !! 

Meninjau entry terbaru di Instagram Lufya Omar, telah dikongsikan detik pertemuan antara anaknya, Laana Haura dan bekas suaminya, Che Mohammad Hafiz. Umum mengetahui pasangan ini sudahpun berp1sah tahun lalu setelah 4 tahun melayari alam rumahtangga.

Pada video ini, dapat dilihat gelagat Haura yang berlari dan meluru ke dakapan daddynya. Hafiz yang memel0k dan menci0m wajah Haura berkali-kali sehinggakan bas4h wajah Haura. Iyelah sudah lama tidak bertemu, pastinya rasa rindu antara ayah dan anak ini sudah menggunung.

Lufya turut menulis di kapsyennya bahawa dia akan melakukan apa sahaja untuk kegembiraan anaknya ini dan turut bersyukur kerana Hafiz kembali untuk bertemu anak perempuannya ini. Bagi pengikut Lufya, pastinya tahu rentetan dan kisah Lufya dan Hafiz namun kini keduanya nampaknya sudah berbaik demi kegembiraan Haura.

Lufya kini masih lagi aktif sebagai anak seni dan turut dikenali sebagai pelakon selain menyanyi. Aktif di laman sosial, banyak gambar dan video Haura dikongsikan Lufya untuk tatapan peminat. Haura yang memiliki wajah seperti daddynya ini juga seorang anak yang ceria dan aktif.

Jom tonton video di bawah :

Pertemuan Haura dan daddynya ini meraih perhatian peminat dan rata-ratanya gembira dengan perkembangan hubungan antara Lufya dan bekas suaminya ini. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah happynya Haura, syukur. Sayang daddy ek Haura. Sengih sampai telinga, muka Haura sebijik muka daddy, mana lah daddy tak sayang.. “

” Alhamdulillah, We are all happy for u Haura. Haura happy dpt pel0k ci0m daddy. co parenting at its finest. Anak anak emotion pun sihatAlhamdulillah co parenting at its finest. Anak anak emotion pun sihat.. “

” Alhamdulillah.. Anak solehah mommy daddy nih.. Happy haura happy mami Alhamdulillah.. kes4t muka tu tak tahan..  “

” Wah daddy ada jumpa jgk HAURA..syukur. Semoga yg baik2 saja.. Aamiin.. Alhamdulillah im happy for you sister.. “

” Alhamdulillah happy for both of you. Knpa sya yg nang1s tgok video nie. Betul.. kasih sayang ayah pada ank takkn ada yg bleh pertikai.. semoga Haura menjadi ank solehah utk ibu n ayahnya.. “

” Alhamdulillah mesti Haura happy sangat dapat jumpa daddy kan. Nampak dari senyuman tu gembiranya dia.. “

” Finally, alhamdulillah bahagia tengok Haura jumpa daddynya. Dah berbaik ye, semoga kekal bersilaturahim. Terbaik.. “

Gembira sungguh wajah Haura apabila dapat bertemu mata dengan daddy tersayang ini. Senyuman Haura cukup menunjukkan perasaan anak kecil ini. Apa pun, semoga hubungan Lufya dan Haura bersama daddynya ini kekal baik dan berjalan dengan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lufya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..