” Comel mummy meraj0k, pandai Haura pujuk.. ” – Netizen

Video Lufya Omar Pur4-Pur4 Meraj0k Dengan Anaknya, Laana Haura Buat Ramai Terhibur. Alahai, Boleh Ca1r Cara Haura Puj0k Mummy !!

Lutfyah binti Sheikh Omar atau lebih dikenali dengan nama Lufya Omar merupakan seorang pelakon dan bekas penyanyi. Lufya memulakan kerjaya dengan menyertai program realiti Akademi Fantasia suatu ketika dulu.

Walaupun Lufya sudah lama tidak muncul di kaca TV, Lufya masih mempunyai peminat yang sering mengikuti prkembangannya bersama anaknya, Laana Haura. Meninjau ke akaun Instagram, Lufya ada memuatnaik video terbaru bersama anaknya.

Dalam video tersebut, Lufya berpura-pura meraj0k dengan Haura untuk melihat respon Haura terhadapnya. Lufya ingin melihat sama ada Haura akan memuj0knya atau sebaliknya. Reaksi Haura ini telah membuatkan netizen terhibur.

Haura segera memel0k dan menc1um pipi ibunya. Hal ini telah membuatkan netizen berasa ca1r melihat gelagat dua ber4nak ini. Ada yang memuji lakonan Lufya yang begitu menjadi. Haura pun apa kurangnya, comel sangat.

Jom tonton video di bawah :

Sesekali seorang ibu juga inginkan perhatian daripada anak-anak juga kan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Muke tu cheeky betul, Bile nk pnjg rmbut niii haura.. Comel eh Haura pujuk mummy.. Haritu nampak haura kat KLCC, comel sangat.. “

” Alaa comey nya my penyejuk hati ni comel sgt2 MashaAllah alhamdulillah ger4m sangat sangat dgn haura ni tau .. Mantap lakonan maknye.. “

” Ehehe pujuk mummy camtu… jgnkan mummy cair… aunty pon cair kne pujuk.. Aduhai lagu tu kaaa siap order mami.. “

” Comel sangat haura ni. Hahaha tengok Haura pun dah cair mommy. Tak dan nak tunggu pujuk.. hehehe.. meraj0k comel. tk meraj0k pun comel..  “

” Comel jer lufyalaana dan anak… kita mak2 nak anak pujuk time ni lah kan… dia dgr jer… coz anak2 pun nak perhatian kita.. “

” Alo lo.. loooo.. mummy lufyalaana meraj0k pun Comel Haura lover girl panda memuj0k Mummy dia.. hehe so sweet you both… Comel sangat Haura .. Huggsss .. “

” Comey mummy meraj0k. Pandai Haura pujuk. Babby gurl akak.. Adik minta maaf, adik tak sengaja..  Gitulah gayanya dgn ank perempuan.Teman gad0h hehe. Semoga dlm lindungan ALLAH sentiasa.. “

Alahai, pandainya Haura ambil hati mummy ye. Memang melting sangatlah cara Haura puj0k mummy. Semoga Laana Haura membesar menjadi anak yang baik dan membanggakan ibu apabila dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Lufya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan