” Fatima pinjam misai daddy ke.. ” – Netizen

Video Terbaru Fatima Aisya Yang Dikenakan Filter Misai Raih Perhatian Ramai. Bukan Main Lagi Ketawa Fatima Dengan Rambut T0cang Dia Tu. Comel Sangat !!

Selepas beberapa bulan menerima kehadiran cahaya mata, gambar-gambar dan video mengenai Nur Fatima Aisya, iaitu anak kepada selebriti Fattah Amin dan Nur Fazura seringkali ditunggu-tunggu. Ramai yang selalu mengikuti perkongsian mereka dan kecomelan Fatima sering mendapat perhatian ramai.

Menerusi akaun Instagram Fatima, satu video telah dimuatnaik yang memaparkan dirinya sedang didukung oleh mummy tersayang. Pada awal sehingga akhir video tersebut, Fatima kelihatan begitu seronok apabila sedang dius1k dan ‘bergurau senda’ di dalam kenderaan.

Effect filter misai di seluruh muka Fatima di Instagramnya buat si comel ini bertambah cute . Dengan kapsyen di IG ‘Fattah Amin’ bersama emoji ketawa, ramai yang tidak ketinggalan mengatakan air muka Fatima memang seakan sama dengan rupa daddynya.

Selain mengenakan pakaian bewarna oren, turut kelihatan ik4tan rambut t0ncet atas kepalanya. Walaupun rambut yang diik4t kelihatan sedikit, Fatima masih tetap comel bersama mukanya yang temb4m dan putih melep4k. Seronok sangat pengik4t kasih Fattah dan Fazura ini, sampai berbunyi ketawanya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Fatima yang kelihatan begitu seronok ini telah mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Selain memuji wajah Fatima yang comel, ramai yang memberi komen mukanya sama seperti Fattah Amin. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” The cutest happy baby la Fatima.. Tomeinya ketawa, dgn pokok kelapa ciputnya tu.. fattah amin sangat ni.. misai2 manja hahaha.. Fatima pinjam misai daddy ker.. “

” N4ughty la mummy ni.. Tp Fatima tetap adorable & happy baby girl.. Mummy Fatima nak4l yer.. haha masih comel.. Hahaha comel laaaa.. Fatima tu nak gelak la tuuu.. “

” Comell nya.. Daddy girl sgt.. Eeee da ada toncet Comelnyaa.. Daddy sangat fattah amin jr baby fatima sayangku.. cute baby girl.. Toncet dia so cute.. hahah comelny Fatima gelak.. “

” Sebijikk.. oh my sebijik sgt daddy ni.. hahaha So cute.. Comel & adorableee sangat awak ni Fatima Happy baby.. Comelnye daddy fatah ehh sil4p baby fatima rupenye pandai menyam4r yer.. “

” Untung fatima lahir2 mummy fazura daddy fattah amin.. Muka pun c0py paste both mummy dan daddy.. Dah pandai main gurau2 bby  cute.. Fattah Amin sangatt.. “

” Alolor cute t0ncet dia tuh Gelak sampai semb0r2 Fatima is happy baby.. gigglish sgt fatima ni.. suka gelak2 ni.. omey2 ni.. Ala muka daddy sgt ni smoga fatima sihat slalu.. “

” Very cute.. ger4m nk cub1t awak Fatima.. Eeee ger4m Mata Fatima cantik laa.. tomeinya t0ncet dia.. Seronok makpak dapat yg suka ketawa camni.. Stgh baby klo buat la mcmmn pun lawak tu.. takde r1aksi weh.. Let1h kita.. “

Sempat mummy menjel1ng memerhatikan Fatima yang sedang direkod. N4kal juga mummy Fatima ni, sempat lagi mengus1k anak tercinta. Apa-apa pun diharapkan semoga keluarga ini berbahagia hingga ke Jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..