Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia malu duduk di depan bersama ayahandanya, comel je.. ” – Netizen

Video Throwback Puteri Ameerah Ketika Di Majlis Graduasi Tahun 6 Raih Perhatian Ramai. Alahai, Pemalu Rupanya Puteri Ameerah Ni. Part Berjalan Laju Masa Ambil Sijil Tu Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Tiktok Haqij, perkongsian sebuah video throwback Puteri Ameerah ketika majlis graduasi Tahun 6 di sekolahnya telah meraih perhatian ramai. Kini Puteri Ameerah sudah pun meningkat remaja dan usianya sudah pun mencecah 15 tahun.

Puteri Ameerah merupakan puteri bongsu Sultan Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah bersama bekas isterinya iaitu Azrinaz Mazhar Hakim. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Puteri Ameerah membuat persembahan bersama rakan-rakannya dan juga menerima sijil.

Klik gambar untuk info..

Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah gelagat Puteri Ameerah yang nampak seperti seorang yang pemalu. Apabila menerima sijil di atas pentas, Puteri Ameerah kelihatan sangat laju berjalan dan menunjukkan sijilnya di hadapan. Mesti Puteri Ameerah berasa sangat nervous.

Turut hadir di majlis graduasi Puteri Ameerah ialah ayahandanya dan juga bonda tirinya. Sultan Hassanal Bolkiah dan permaisurinya turut meluangkan masa beramah mesra dengan pelajar-pelajar di sekolah tersebut termasuk rakan-rakan Puteri Ameerah.

Jom tonton video di bawah :

@ijijidid

tb P.Ameerah year 6 graduation #fyp #fypシ #xyzbca #pengirananakputeriameerah #princessameerah #brunei

♬ original sound – The preppy three🌸

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat Puteri Ameerah. Antara komen-komen yang diberikan :

” Mesti sultan Brunei buat lawak ayah2 depan kawan2 princess ameerah.. Dia mmg jalan laju dr sekolah lg la.. Papanya jaga dgn baik… Alhamdulilah.. “

” Princessnya ayu manis. Pemalu orgnya.. die suka duduk ngan papa nye.. Long live the King. putri nya sultan paling cantik.. “

” Dia malu duduk di depan bersama ayahanda nya.. comel je dia macam clumsy.. lawa kan.. Raja Isteri yg jaga dgn baik.. “

” Tempat my kids school.. Sini lah tempat Aziz Harun study dulu.. rasenye dia mcm malu ii, nervous. bile org rmi, dia akan jln lajuu.. “

” Rasanya dia ni jenis dah lambat dah lambat dah lambat nak cepat nak cepat.. she really looks like Princess Azeemah and Sultan version female.. “

Klik gambar untuk info..

” Dalam bnyak2 prinses brunieee ..ameerah terpaling cantik.. she look like her sister when she is smilinggg… so pretty.. “

” Alhamdulilah. Naluri keibuan yg tinggi dlm diri Raja isteri. Sebab itu beliau dapat menjaga puteri ini dgn baik sekali. Jazakallah hu khairan pada Raja isteri.. “

Dari kecil Puteri Ameerah sangat comel orangnya dan kini semakin remaja semakin cantik. Bak kata pepatah ke mana tidak tumpahnya kuah kalau ke nasi. Semoga Puteri Ameerah berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi dan cemerlang dalam pelajarannya.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Hajid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT