Connect with us

Artis / Selebriti

” Ishh kurus terok Makder ni. Kecik betul sekarang.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Makder Cur1 Perhatian Warganet. Wah Makder Dah Kurus Lah. Slim Melim Terus Ni, Auto Nampak Lagi Muda !!

Bagi yang mengikuti keluarga Shuib, pastinya familiar dengan semua ahlinya baik anak-anak Shuib mahu pun orang tua Siti Sarah. Antara yang aktif di media sosial dan selalu menjadi perhatian ramai warganet ialah ibu tiri Siti Sarah yang mesra dengan sapaanΒ  Makder.

Menerusi akaun Instagram Suciuwais, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Makder. Sangat berbeza penampilan Makder kali ini. Makder kini berjaya menurunkan berat badannya dan membuat perubahan pada fizikalnya itu.

Klik gambar untuk info..

Perubahan Makder ini meraih perhatian dan pujian daripada warganet. Ramai yang kagum dengan penampilan Makder sekarang. Pastinya bukan sedikit usaha Makder untuk mendapatkan berat badan impiannya ini. Dari Makder yang dulu sedikit berisi dan kini kurus, ianya satu pencapaian yang boleh dibanggakan.

Badan yang langsing memang impian ramai wanita, lebih-lebih lagi yang sudah berkahwin. Orang kata ‘pasang ‘ badan untuk suami. Bak kapsyen Makder ‘ nak jadi perhatian di hati Raissuddin Hamzah ‘. Tidak kurang juga yang meminta tips kurus daripada Makder.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, lebih 4000 tanda suka daripada warganet yang direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Anak dara siapa ni.. Issshhhhh kurus terok mak der nie. tak boleh jadi ni, please ajar tip kurus.. auto muda remaja jadinya.. ”

” OMG Gorgeous. Tetiba selim melim Mak Der. I is jealous hahaha. Oh makde ku sayang.. makin cantik slim lawa.. ”

” Kecik betul ye dia sekarang.. Makin cantik makin slim makder.. lawanya tengok makder.. Macam mana boleh jadi kecik nk kecik jugak haha.. ”

” Macam anak Dara la makder bila dah slim macam ni.. makin cantik nampak mudaaa gitu.. Kurus cantik. Arghh. Jealous giler.. ”

” Kurusnya Makder, makin slim lawa. Stunning beautiful as always.. Ini real nampak kurus ni makder.. ”

” Cantiknya dah kurus.. macam anak dara dah.. segak terus makder. g1la kurus, makin cun la makder.. ”

” Makder dah kurus macam anak dara.. jelita nya dia.. manis alhamdulillah.. Apa rahsia makder kurus.. nk kurus jugak.. ”

Klik gambar untuk info..

Usaha keras daripada Makder membuahkan hasil. Makder sekarang sudah slim, semakin cantik dan menawan serta awet muda. Yang penting bagus untuk kesihatan juga. Atok Raisuddin, jaga Makder elok-elok okey. Risau kalau ada yang ingat Makder anak dara lagi, hehe. Apa-apa pun, semoga Makder terus ceria dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT