Connect with us

Artis / Selebriti

” Dengan aku sekali terjer1t oii, dah keluar latah aku.. ” – Netizen

Video Gelagat Achey Bocey Bersama Anaknya, Tiara Zinnirah Buat Peminat Terhibur. Amboi Tiara, Rilek Betul Tiup Tu Sampai Keluar Suara High Pitch Bapaknya Haha. Bertabahlah Achey !!

Sekalipun anak kecil bernama Tiara Zinnirah ini bukanlah dar4h dagingnya, kasih sayang pasangan pelawak Achey dan Anne begitu mendalam untuk Tiara. Kehadiran Tiara sejak 3 tahun lalu membawakan keceriaan dalam rumahtangga Achey dan Anne.

Meninjau entry di akaun Instagram Achey Bocey, telah dimuatnaik satu video pendek yang memaparkan gelagat Tiara ketika berada bersama Achey di dalam kereta. Achey memberitahu mereka berdua berkelah sementara menanti Anne mengambil sunt1kan vaks1n.

Terseng1h-seng1h sambil mengikut Achey menyebut vaks1n dalam sebutan pel4tnya, telatah si Tiara apabila disuruh oleh Achey untuk makan bubur nasi mencuit hati peminat. Bukan main lagi Tiara meniup bubur, mungkin buburnya masih panas.

Apabila tersemb0r bubur ke kiri dan kanan, sp0ntan suara Achey menjer1t. Bud4k-bud4k kalau bab makan memang macam-macam caranya. Muka Achey selepas itu juga redha sahaja dengan kelakuan puteri kesayangan ini.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang memberikan tanda suka melihat telatah Tiara ini dan antara komen-komen mereka :

” Haha tiupan dia, tiup kuat lagi Tiara. Satu sudu tiup sepuluh kali tau Tiara haha. Dengan aku sekali terjer1t oii, dah keluar latah aku.. “

” Muka terus berubah lepas tiup bubur bersep4h haha, sampai keluar sudu dihembusnya haha. Bud4k bertuah sungguhlah Tiara ni.. “

” Tiupan Olimpik Tiara oii haha, dah jadi bubur terbang ye Tiara. Panas sangat la tu Tiara, bertuah punya anak haha.. “

” Aku pun 0ii sekali haha, bersepa1 bubur ditiupnya. Vaksin campur bubur, tersemb0r comel tu. anak aku pun sama, kalau tiup mesti bersep4h.. “

” P4k h4ng pun, t0longlah tiup haha, terkej0t akak dik oii. Ad0i akak mengikut terjer1t sama haha, muka Achey p4srah betul.. “

” Fuh fuh, sabar banyak-banyak ye bang Achey haha. kuatnya dia tiup, angin kencang terus kihkih. comel je Tiara.. “

” Berder4i acik gelak. Terbang habis bubur. Anak bertuah si cantik Tiara, kemain kuat dia tiup ye. Bapaknya p4srah terus.. “

Terhibur peminat dengan bonding time antara ayah dan anak ini. Lepas ni mencuci bahagian dalam keretalah ayahnya. Apa pun, semoga Achey sekeluarga gembira selalu dan terhind4r daripada sebarang wab4k penyak1t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT