” Lawalah mama Fazura ni, muka bersih je.. “

Muatnaik Gambar Ibu Beserta Ucapan Hari Lahir, Wajah Ibu Fazura Raih Perhatian Peminat. Patutlah Fazura Cantik Orangnya, Ibunya Juga Cantik !!

Meninjau ke akaun Instagram selebriti cantik iaitu Fazura, beberapa keping gambar ibunya telah dikongsikan. Fazura memuatnaik p0sting tersebut bersempena hari lahir ibunya yang jatuh pada 1 Dzulhijjah 1442.

Fazura telah mem4njat rasa syukur kerana memiliki ibu yang amat menyayanginya dan membesarkannya sehingga menjadi seorang yang berjaya seperti pada hari ini. Ibunya juga banyak membantunya dan menjadi teladan untuk Fazura dalam menjadi seorang ibu yang baik.

Tarikh tersebut bukan sahaja tarikh hari lahir ibunya sahaja, namun pada hari tersebut juga ibunya telah mendapat v4ksin c0v1d 19. Fazura turut memuatnaik gambar ibunya bersama anaknya, Nur Fatima Aisha .

Wajah ibu Fazura tersebut telah meraih perhatian peminat kerana ibunya juga seorang yang cantik walaupun sudah berusia. Jadi tidak hairanlah jika Fazura memiliki raut wajah yang cantik kerana ia diwarisi daripada ibunya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini menerima banyak ucapan hari lahir buat ibu Fazura. Antara komen-komen yang diberikan :

” Happy birthday to your beautiful Mama please send my love .. Fatima cantik spt Ibu dan nenek nya. Selamat Hari Lahir aunty.. “

” Happy birthday, Aunty. Thanks sebab lahirkan Fazura. Haha. mama Faz yg cantik, baik dan peramah moga sentiasa dlm keberkatan dan redha Allah.. “

” Happy Birthday Aunty. Semoga dpjgkn usia, dmurahkn rezeki dan bbhagia selalu .. Rindu mak sendiri, yang telah kembali ke rahmatullah … ” 

” Cantiknya mom missfazura patutlah ank pun cantik sanah helwah auntie…moga dlm rahmat dan keberkatanNya…aamiin.. “

” Masya Allah..cantik sgt pic last tu..mama Faz nmpak muda Happiest bday mama Faz..may Allah grants you happiness in dunia & akhir4t.. “

” Happy birthday to mama kak faz, semoga didalam lindungan Allah swt selalu.. Aamiin.. cantiknya nenek fatima.. “

” Selamat hr lahir anti..semoga diberikan kesihatan yg baik dan dipanjangkan umur.. aminn.. cantik sgt anti.. mcm fazura.. “

” Lawala mama fazura ni.. muka bersih je… muka bersih dtg dr hati yg baik.. n no wonder u r pretty inside out too.. “

” HAPPY BIRTHDAY MAMA semoga hari ni menjadi hari2 yg lebih baik dari sebelum, sihat walafiat selalu di samping keluarga, bertambah rezeki dan sukses dan di berkati dilindungi Allah swt.., Aminnn.. “

Bak kata pepatah ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat ibu Fazura. Semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang berpanjangan dan dimurahkan rezeki.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..