” Dah besar dia, selamat hari jadi Akim.. ” – Bell Ngasri

Datin Anne Ngasri Kongsi Video Gelagat Anak-Anaknya Semasa Sesi Memberi Hadiah Kepada Abang Sulung Mereka, Suffian Hakiem. Macam-Macam Rag4m Semuanya. Dah Besar-Besar Anak Anne !!

Datin Anne Ngasri, pelakon dan juga usahawan yang semakin meningkat naik namanya. Mendirikan rumahtangga bersama Datuk Sumali Reduan, pasangan ini sentiasa terlihat bahagia bersama anak-anak mereka. Anne juga semakin cantik dan sering dipuji peminat kerana nampak awet muda.

Meninjau akaun Instagram Anne Ngasri, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anak-anaknya ketika majlis sambutan ulangtahun kelahiran anak sulungnya, Suffian Hakiem Sumali. Untuk makluman, Hakiem adalah anak hasil perkahwinan terdahulu Datuk Sumali.

Meraikan hari istimewa Haqiem yang genap 16 tahun ini, mereka menyambutnya di rumah dengan meriah. Dalam video ini, kelihatan anak-anak yang lain memberikan hadiah masing-masing kepada abang kesayangan mereka ini.

Lain anak, lain gayanya dan pelbagai perangai dapat dilihat pada anak-anak Anne ini. Semuanya memberikan ucapan dan sempat disakat Anne yang merakamkan gelagat mereka ini. Ketawa mesra dan berpel0kan dan Anne juga tidak ket1nggalan memberikan hadiah dan ucapan doanya untuk Hakiem.

Jom tonton video di bawah :

Meriah dan gembira sekali adik beradik ini dalam meraikan abang mereka. Terpancar kasih sayang dan masing-masing dengan ucapan spontan yang mencuit hati. Antara komen-komen peminat :

” Seronok tgk kemesraan dan keakraban semua anak2 ini wlpn blainan ibu atau bapa. semoga ukhwan ini berpanjangan till jannah, aamiin.. “

” Happy Birthday Abang Hakiem. meriahnya sesi bg hadiah. Pandai anak bg ucapan. Lawak lah si kecik tu, kiss mama pulak ye.. “

” Happy birthday Abang Hakiem.¬†Alhamduliah syukur sgt. bestkan family yg besar .. Allah jaga kalian .. Beautiful & Perfect family.. “

” Happy Birthday Suffian hakiem. Kejap je¬† dah besar dia.. dulu jumpa dekat PRK Cameron Highland baby lagi hehe.. “

” Alhamdulillah keluarga bahagia, semuga mnjadi anak yg soleh berjaya didunia & akhirat. aaminn ya Robb.. “

” Dah besar dia, selamat hari jadi Akim.. ” – Bell Ngasri

Yang si kecil pun comel sahaja hendak juga memberikan abangnya hadiah. Ajaran dan didikan Anne yang baik diterapkan untuk anak-anak supaya sentiasa saling menyayangi. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir untuk Hakiem dan semoga berjaya dalam hidup.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anne Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..