” Sebijik mulut sama, memang kembar sebijik sebijan ni.. ” – Netizen

Ben Amir Kongsi Gambar Bersama Lisa Surihani Namun Persamaan Wajah Mereka Cur1 Perhatian Peminat. Dah Macam Kembar, Iras Sangat Ni !!

Baik Ben Amir mahupun Lisa Surihani, kedua-duanya pelakon hebat dan berbakat yang dikenali ramai. Ben Amir mula mel0njak naik namanya beberapa tahun kebelakangan ini dek kerana drama Sweetdreams. Gandingannya bersama Mira Filzah berjaya membuatkan namanya mencan4k naik.

Meninjau akaun Instagram Ben Amir, telah dikongsikan beberapa keping gambarnya bersama Lisa Surihani. Ben yang menulis di kapsyennya mengatakan dia bertemu dengan kakaknya danĀ  bertanyakan kepada peminat adakah mereka kelihatan sama.

Pada paparan gambar yang ketiga, dikongsikan suntingan gambar yang pernah tul4r sebelum ini gabungan wajah Ben dan Lisa. Peminat ramai yang melihat wajah Ben dan Lisa nampak seperti kembar cuma berlainan jant1na.

Ben yang masih mengekalkan imej rambut panjangnya nampak kemas dan rapi sekali. Manakala Lisa seperti biasa, punya kecantikan semulajadi dan walaupun tanpa secalit solekan tetap nampak menawan dan manis senyumannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Ben ini telah mendapat perhatian daripada peminat Ben dan Lisa. Semuanya memuji wajah mereka yang nampak seiras. Antara komen-komen peminat :

” Sama la, kalau orang tak tahu kata adik beradik pun percaya ni. Boleh berlakon drama adik beradik la nanti hehe.. “

” Lisa surihani baik check, kot kot kembar terp1sah ke. Dah boleh buat cite jejak kasih. Iras sangat muka korang ni. Cantik handsome.. “

” So adik beradik look like. Lisa dan Ben dah boleh test DNA, seiras sangat haha. Kalau kata kembar pun orang percaya ni.. “

” Samaa, mirip lah. Sebijik mulut sama, memang kembar sebijik sebijan ni. Seri0us alike, Kakak tanpa makeup pon cantik. Adik mcm biasa hensem.. “

” Sama betol, Yeayy boleh buat cerita adik beradik. Kembar lain mak lain ayah, sampai ke eye bag pun sama haha.. “

” Finally, Senyuman nya sama ..gigi nya pun serupa .. mcm adiik beradik cantik dan handsome. Sama sangat.. “

” You guys should act as siblings. Twin siblings, Sama sgt. mak lisa pun mst suke ade ank lelaki tmbhan tetiba hehehe.. “

Comel sangat gambar yang disunting tu, bila bergambar berdua lagi nampak persamaannya yang sebenar sehinggakan ramai peminat yang mengatakan seperti kembar. Semoga adik dan kakak ini ada kolaborasi bersama selepas ini dan sentiasa success dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ben Amirr, IG Lisa Surihani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..