” Comelnya, mudah sangat terhibur ni.. ” – Netizen

Gelagat Anak Alif Satar, Ali Yang Mudah Terhibur Apabila Melihat M1mik Muka Dan Mulut Bapanya Buat Ramai Ger4m. Amboi, Suka Sangat Dia Siap Ketawa Tak Henti- Henti !!

Meninjau ke akaun Instagram selebriti, Alif Satar, satu p0sting bersama anak bongsunya, Ali telah dikongsikan. Alif telah memuatnaik video bersama Ali yang telah membuatkan ramai berasa terhibur.

Video yang berdurasi beberapa saat itu menunjukkan Alif membuat pelbagai m1mik muka dan juga mulut kepada Ali. Ali kemudiannya turut mengikut gaya muka dan mulut bapanya itu namun Ali sendiri berasa terhibur tanpa sebab.

Ali gelak dengan begitu gembira dan turut membuatkan Alif turut terhibur. Bukan itu sahaja, netizen yang menonton video ini juga terasa ingin ketawa bersama. Alahai, mudah terhibur sangatlah Ali ni.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 300 ribu jumlah tontonan buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai yang ger4m melihat gelagat comel Ali dan suka melihat gelagat dua anak ber4nak ini. Comel sangatlah Ali ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 500 komen buat masa ini. Antara komen-komen yang yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya.. mudah sgt terhibur ni.. Aku tk nk gelak tapi entah lahh aku senyum2 mcm nak tergelak jee.. Bestnyer ade partner camni.. penghibur hati betol.. “

” Comel jer Ali gelak.. Lahhhh ali terhibur sendiri .. Ensem boy riang ria ya.. org tua2 kata jgn seronok sgt, satgi ada yg nak qeyau.. “

” Hashtag mudah terhibur betul laaa Ali ni.. cutenya sayang.. comellah.. Rindunya anak2 saya,  dekat 2 bln da jmp… “

” Looks like he is going to be like his dad…. An entertainer.. Ini betul2 g4ng mudah terhibur.. haha.. comel sangat.. “

” Pertandingan lawan gelak ke? Hahaha.. terhibur sangat.. Lawak lh alif dgn ali ni.. tngok video ni h1lang str3ss.. “

” Seronoknya. Apa yg kelakar sangat tu. Eeeee ger4m nya. anak bap4k.. senang terhibur.. Kita pun sama jadi nak tergelak sekali.. “

” Sukanya hiburan alifff… Momy suka dgn kehidupan alif Momy doakan semoga Allah rahmati segala usaha dan doa alif selamanya.. “

Pastinya seronok melayan Ali yang mudah sangat terhibur. Bunyi gelak Ali juga turut membuatkan orang lain ingin gelak bersama. Semoga Ali membesar menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alif Satar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..