” Comelnya Landon, sampai tangk4p mood tu dengar mummy nyanyi.. ” – Netizen

Video Reaksi Landon Alexander Oakes Ketika Mendengar Ibunya, Hetty Sarlene Menyanyi Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Ralit Betul Landon, Menghayati Betul. Part Mata Tu Comel Sangat !!

Pada bulan Januari lalu, pelakon dan penyanyi kelahiran negara Singapura, Hetty Sarlene telah selamat menimang cahaya mata pertamanya di sebuah pusat perubatan di Singapura. Perkongsian berita gembira itu telah dikongsikan sendiri oleh Hetty di akaun Instagram.

Sebelum ini, perkongsian gambar Hetty bersama keluarga pada sambutan hari raya lalu telah mencur1 tumpuan netizen. Manakan tidak, melihat anak Hetty yang diberikan nama sebagai Landon Alexander sangat comel memakai baju Melayu serta bersamping.

Terbaru, meninjau ke akaun Instagram Hetty telah berkongsi satu video yang memaparkan Hetty sedang menyanyikan lagu buat Landon. Reaksi Landon ketika mendengar ibunya sedang menyanyi itu telah menarik perhatian ramai.

Perkongsian video oleh Hetty tersebut telah ditonton sebanyak 15,905 ribu tontonan sehingga kini sejak dimuatnaik ke Instagram. Alahai semakin comel lah anak Hetty ni. Sekejap je masa berjalan, Landon sudah berusia 4 bulan lebih sekarang.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecomelan Landon menerusi video yang dikongsikan oleh Hetty itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Alahai, comelnya Landon. Sampai tangkap mood tu dengar mummy nyanyi yer sayang. Kejap dah besar budak kecik ni.. “

” Comelnya anak Hetty, memang anak mat salleh betul ni. Muka tu dah mengantok sebab sedap sangat dengar mummy menyanyi.. “

” Layan je anak tu dengar mummy menyanyi. Untung lah mummy dia Hetty Sarlene, hari-hari nak tidur, mummy nyanyikan.. “

” Cantiknya mata Landon. Besar nanti mesti handsome boy ni. Besar dengan sihat Landon, semoga menjadi anak yang baik.. “

” Sedapnya suara Hetty menyanyi. Seronok tengok Hetty sekarang, enjoy tengok anak membesar depan mata.. “

” Hansemnye muka dia, macam muka ayah dia sebiji ni, hidung mancung. Nanti share lagi tau video baby, suka tengok.. “

” Landon kalau boleh cakap, mesti dia cakap sedapnya suara mummy saya ni. You are such a brilliant singer Mama Hetty.. “

Suka betul Landon dengar mummy menyanyi yer. Comel Landon, patut ramai yang memuji. Wajah Landon saling tak tump4h seperti bapanya. Apa-apa pun, semoga Landon membesar dengan sihat dan menjadi anak yang sentiasa membahagiakan mummy dan daddy.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Hetty Sarlene, Landon Alexander Oakes

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..