” Cr4ck lah laki Abil ni, habislah berita macam ni. Haha.. ” – Netizen

Video Suami Nabila Huda, Mohd Izwan Johar Membuat Challenge Membaca Berita Buat Ramai Terhibur. Ad0i lah Bert, Suara Hujung-Hujung Tu Tak Menahan. Berdekah-Dekah Abil Gelak Kat Belakang, Pak Lawak Sungguh Lah Bert !!

Meninjau akaun Instagram Nabila Huda, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan gelagat suaminya, Mohd Izwan Johar atau lebih dikenali dengan nama Bert membuat challenge membaca berita di aplikasi Tik T0k.

Kata Abil di kapsyennya, Bert memberitahu ada 2 jenis orang sama ada memang berbakat ataupun tidak ada bakat tetapi berusaha untuk mencapai impian. Melihat kepada cara Bert membaca berita ini, Nabila turut menulis pertanyaan Bert ini jenis yang mana satu.

Dalam video pertama, Bert hanya sempat membaca beberapa baris ayat sahaja dek kerana prompter yang dipaparkan bergerak laju. Tidak jadi dengan video pertama, percubaan kali kedua pula dilakukan Bert dan hasilnya ‘bahasa Tamil’ pula yang terkeluar daripada mulut Bert.

Tidak berput0s asa, percubaan kali ketiga pula dibuat dan kali ini gelagat Bert membuatkan Abil ketawa berdekah-dekah. Dah kenapa Bert sampai jadi suara kartun pulak ni, haha. Bert memang tak pernah tak lawak, ada sahaja jenakanya yang membuatkan Abil terhibur.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Bert ini membuatkan ramai peminat terhibur dan sehingga kini sudah merekodkan sebanyak 17 ribu tanda suka dan 1202 komen. Antara komen-komen mereka :

” Aku lepas masak tengok video ni macam nak put0s nyaw4 aku gelak. ya Allah shuben mu memang menghiburkan Abil.. ” – Enot

” Yang last tu haha Ya Allah, sump4h lawak. Jangan lah nanti capati i keluar balik tengok Bert yang masuk air ni haha.. “

” Cr4ck la Bert haha. Dia ada bakat Abil, bakat melawak haha. Macam apa tergelak aku punya kuat dalam wad ni oii.. “

” Ini auto jadi uncle muthu bapak si rajoo yg ada lembu nama sappy haha. Lawak la korang ni, yang last tu paling kelakar haha.. “

” Lawak lah korang wey haha. Bert memang tak pernah tak lawak. Dengar suara je dah tau ada la tu lawak dia haha. Terhibur betul.. “

” Habis lah berita macam ni haha. Ad0h tak sah la kalau tak gelak dengan Bert ni haha. video ketiga tu tak boleh berent1 gelak. Mcm suara kwn usop sontorian.. “

” Cr4ck lah laki Nabila huda ni. Ad0ih, sak1t perut gelak pagi-pagi ni. baru nk pji wahh pandaii baca. nada sedap. skli tecic1r bdekahh terus.. “

Bert oh Bert, kalau ini caranya baca berita, memang sampai ke sudah tak sampai beritanya sebab asyik ketawa sahaja. Apa pun, Abil dengan Bert memang kelakar. Semoga pasangan ni terus gembira dan berjaya dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda, IG Kidweebee

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..