” Tahniah Hetty dan suami, dapat baby comel gitu.. ” – Netizen

Selamat Bersalin Cahayamata Pertamanya, Hetty Sarlene Kongsi Gambar Dan Nama Bayinya Itu. Wah Comelnya Baby, Mirip Ayah Ni. Nama Pun Sedap !!

Sekitar Julai tahun lepas, penyanyi dan pelakon berasal daripada Singapura, Hetty Sarlene mengumumkan kepada umum berkenaan berita kehamilannya yang pertama. Hetty yang mendirikan rumahtangga bersama Daniel Oakes yang berasal daripada London.

Meninjau entri terbaru di Instagram Hetty Sarlene, telah dikongsikan khabar gembira mengenai dirinya yang sudahpun selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Sebagaimana yang dipaparkan ketika majlis baby shower awal Januari lalu, bayi lelaki ini dilahirkan semalam iaitu 28 Januari pada jam 3.25 petang dengan berat 3.2 kg.

Menamakannya sebagai Landon Alexander Oakes, Hetty turut bercerita berkenaan pengalaman bersalinnya. 16 Jam berada di bilik bersalin dan merasai sak1t k0ntr4ksi, ianya berbaloi apabila si comel ini selamat dilahirkan. Hetty yang memakai pakaian hospital tertera nama Thomson Medical tersenyum sambil mendakap bayinya ini.

Suami Hetty, Daniel juga nampak gembira di samping isteri dan anak lelakinya ini. Melihat akan wajah Landon, si kecil ini mewarisi kulit putih seperti ayahnya. Pastinya anak kacukan yang comel dan kacak seperti ayahnya apabila dewasa nanti.

Jom baca perkongsian di bawah :

Khabar gembira Hetty ini mendapat respon dan ucapan tahniah daripada peminat. Ramai juga yang memuji wajah comel Landon ini. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah.. Congratulations Hetty and husband. Selamat berpant4ng hetty.. Comelnya baby, semoga ibu dan babynya sihat selalu.. “

” Our little Trooper, masya Allah so cute. Congratulations kakak, comel sangat baby. Alhamdulillah selamat semuanya.. “

” Hey hello baby Oakes. Congrats you Luvbirds. Alhamdulillah , tahniah korang .. ensem baby Landon.. “

” Heartiest congratulations adek hetty sarlene on your newly born baby boy ..Take care a d speedy rec0very adek.. “

” Congratulations to you and husband. So cute baby, Fresh from the oven looking cute. speedy rec0very Hetty.. “

” Alhamdulillah. Congratulations kak Hetty and husband. Baby so handsome and cute. Nampak macam daddy je mukanya.. “

” Tahniah hetty dan suami, dapat baby comel gitu. Muka baru lahir pun dah nampak handsome, like daddy sangat ni.. “

Alhamdulillah Hetty dan bayi kedua-duanya sihat dan pastinya kelahiran baby Landon ini bakal memeriahkan lagi kehidupan Hetty dan Daniel. Apa pun, tahniah sekali lagi atas cahayamata pertama ini dan selamat berpant4ng untuk Hetty.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hetty Sarlene

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..