” C0py dan paste daddy dia betul ye,┬ácair hati tengok.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Hetty Sarlene, Landon Alexander Oakes Yang Kini Berusia 7 Bulan. Alahai Kecil-Kecil Lagi Dah Handsome. Rupa Mat Salleh Sangat Macam Daddy !!

Pastinya ramai yang masih ingat dengan penyanyi dan pelakon yang berasal dari Singapura iaitu Hetty Sarlene. Hetty sudah lama menyepi dalam dunia seni dan kini bahagia bersama suami dan seorang cahaya mata lelaki, Landon Alexander Oakes.

Meninjau ke akaun Instagram, Hetty sering berkongsi gambar cahaya matanya ini. Antara p0sting yang mencur1 perhatian ialah gambar tebaru Landon yang kini sudah berusia lebih 7 bulan. Wajah Landon sangat seiras bapanya.

Suami Hetty iaitu Dani Aaqil merupakan seorang jejaka Inggeris berasal dari London. Kehadiran Landon dalam kehidupan mereka suami isteri pastinya menambahkan lagi rasa bahagia setelah sekian lama mendirikan rumahtangga.

Perkongsian Hetty ini telah mendapat lebih 1 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai menyatakan wajah Landon banyak mewarisi sebelah bapanya. Nampak mat salleh sangat kan walaupun Landon mempunyai dar4h melayu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai memuji wajah comel Landon yang sangat seiras wajah bapanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cute and adorable, handsome boy.. Mat salleh sangat.. C0py dan paste daddy dia betul ye..┬áCair hati tgk haih.. “

Wow so handsome… Very strong feature mat saleh.. Wahh handsome nya baby Hetty.. mata tu bulat.. Omg sebijik ikut father dia.. “

” MashaAllah he’s so cute & handsome boy.. ger4m lah tengok dia ni hensem sgt.. He looks more to daddy than mommy.. “

Alhamdulillah, cute.. Comel Kak. Muka Bapak macam my son jugak Muka Bapak Hansem.. Ank sulong Hetty ke ni? “

” Handsome cute boy.. Allolo.. masam nya muka bucuk nie.. Kecik lagi muka sudah hensem. ger4m tengok comel sangat.. “

” Awww… super handsome ni.. cute sangat tuu.. so adoreable.. Comelnya. Rupa ayah la.. So handsome boy.. “

” Alhamdulilah, Muka Daddy habis.. Why so cute baby landon_oakes28 mamayanni can’t wait to see u .. “

Kecil-kecil dah nampak wajah handsome Landon kan. Pastinya apabila dewasa menjadi jejaka rebutan, hehe. Semoga Landon Alexander Oakes membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hetty Sarlene

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..