“ Comelnya dua-dua ini. Hampir sama besar dah sekarang..” – Netizen

Gambar Arif Jiwa Asyraf Bersama Siti Afiyah Khalid Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Dah Sama Besar Dan Sama-Sama Comel. Alahai Arif, Gembira Sangat Aunty Princess Dia Ada Sekali !!

Siapa yang tidak mengenali si cilik manja Siti Aafiyah dan Arif Jiwa Asyraf, seorang anak dan seorang lagi cucu kepada Datuk Khalid Mohamad Jiwa dan Datuk Seri Siti Nurhaliza. Aks1 comel dan gelagat Aafiyah dan Arif yang sering dilihat di paparan media sosial dan dikongsi untuk tatapan peminat mencur1 perhatian netizen sehingga mempunyai jumlah pengikut yang tersendiri.

Terbaru, satu gambar telah dimuatnaik di Instagram Arif bersama aunty princessnya, Aafiyah menarik perhatian ramai peminat. Jelas kelihatan r1ak muka Aafiyah dan Arif yang begitu ceria dengan senyuman manis di bibir apabila mereka bertemu, penuh ceria di wajah apabila mereka bergambar bersama.

Aafiyah dan Arif kelihatan begitu akrab antara satu sama lain. Keakraban mereka sebagai seorang ibu dan anak saudara yang dilihat seperti bestfriend ini selalu menjadi perhatian ramai peminat untuk sentiasa mengikuti perkembangan mereka membesar.

Arif yang usianya tua setahun daripada Aafiyah dilihat sudah sama tinggi dan sebaya. Jelas kelihatan Arif yang dilihat sangat menyayangi auntynya, dahulu nampak perbezaan yang ketara antara keduanya, tetapi kini masing-masing kelihatan seperti sebaya seusianya. Pastinya Arif dan Aafiyah teruja untuk sering berjumpa dan bermain bersama.

Jom kita lihat gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Melalui perkongsian tersebut, gambar Arif dan Aafiyah banyak menerima tanda likes daripada netizen. Rata-rata peminat si cilik Arif dan Aafiyah ini memuji dan memberikan ucapan yang baik-baik untuk mereka berdua. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“  So sweet.. Comey je dua dua pun dah besar.. Ariifff happyyyy terusss.. Best friends forever.. Wahhh awiff pun dah bigboyyy.. ”

“ Comelnya dedua ni.. Hampir sama besar dh skrg.. So cutie pie.. Arif sayang onti afiya.. Ibu saudara vs ank buah.. Sama2 comel.. ”

“ Cutenyaaaaaa.. Aunty jumpa Arif dan Afiyah sejak msh baby lg.. Eehh sekarang dah sama besar pulak.. Love u kids.. ”

“ Mcm kwn skola onty dlu.. Mak sedara sekelas time Form 5.. Ank buah sekelas time form 4.. Hala cuteee.. Masa pantang mak dgn anak sesame.. ”

“ Favourite.. Nmpk mcm sama besar je arif dan aafiyah.. Olololo chomellllll.. Muuuahhh..  Hehe both of them are so cute and now they are same high.. ”

“Comel la dua ketul ni.. Sayang Arif and Aunty Princess.. Comelnyaaaaaa.. Good job arifff.. Cantiknya aunty pricess.. Arif pun makin tampan.. ”

“ Gembira sangat ariff aunty princess datang.. Pel0k tu kalau boleh tak nak lepas. So cutelahhhhh.. Bff.. ”

Alahai, comel betul Aafiyah dan Arif. Gaya dan telatah mereka sentiasa mencuit hati peminat-peminat. Pastinya perkongsian keakraban Aafiyah dan Arif sering ditunggu-tunggu oleh orang ramai. Semoga Aafiyah dan Arif sentiasa sihat dan membesar menjadi anak yang baik buat kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber: IG arifjiwaasyraf

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..