” Terus kena suruh pulang kau mandak hahaha.. ” – Netizen

Video Stacy Anam Pr4nk Akim Ahmad Untuk Rancangan Trek Selebriti Yang Mencuit Hati. Nah Berjaya Juga Stacy Pr4nk Akim Semula. Lucu La Korang !! 

Trek Selebriti sering menampilkan slot pr4nk selebriti pilihan bersama hosnya Alif Farhan. Jika minggu lalu, Alif berkongsikan adegan penyanyi terkenal, Akim Ahmad cuba pr4nk isterinya Stacy Anam namun tidak berjaya kerana Stacy lebih awal menyedari percakapan suaminya yang berbunyi pel1k.

Terkini hasil tinjauan kami di Instagram Alif Farhan, dikongsikan satu video baru yang memaparkan adegan Alif bersama Stacy pula untuk mengenakan Akim. Dalam video pendek ini Stacy membuat panggilan kepada Akim bercerita mengenai hasil perbincangannya dengan kontraktor untuk membuat sebuah studio rakaman.

Memberitahu Akim kos untuk studio rakaman itu dipersetujui dengan harga RM100 ribu, Akim nyata terkej0t dan meminta Stacy untuk membat4lkan penempahannya dengan kontraktor berkenaan. Stacy dilihat menahan ketawa namun apabila Akim mula membebel Stacy membuat panggilan video.

Terlihat sahaja wajah Alif bersama Stacy, Akim tahu dirinya sudah di pr4nk kembali oleh Stacy. Wah ini sesi bal4s membal4s pr4nk nampaknya dan Stacy berjaya memperday4kan Akim dengan cerita rekaannya itu. Tambah mencuit hati apabila Eshaal ternampak Stacy di video call itu dan menang1s menyuruh Stacy pulang.

Jom tonton video di bawah :

Stacy turut sama berkongsi video ini di Instagramnya. Alahai sus4h juga Stacy hendak pr4nk Akim ini sampai perlu tahan ketawa daripada kant0i.

Perbualan Stacy dan Akim ini mencuit hati lagi-lagi part Akim ‘berceramah’ pada Stacy. Semp0i betul gaya suami isteri ini dan antara komen-komen peminat :

” Haha.. aritu akim nak kenekan stacy tak menjadi. Kali ni terkena baliklah Akim haha. Nampak la diorang ni jenis bersederhana and bijak mengurus kewangan.. “

” Hari tu akim nk c0ng stacy tak menjadi, stacy c0ng skli akim terkena terus. Pulang pulang tu lucu betul.. “

” Haritu buat kat akim skrg stacy. bal4s dend4m is done HAHAHAHAHA. Ngam soii kene balik hahaha.. “

” Hahahaha… Kan dah terkena, suka btl dgr Stacy bckp. Haha akim knak knn stacy hari tue tak jdi skrg ambik mu akim pr4nk dri Stacy padu klh kau hahah.. “

” Sebelum ni akim pr4nk isteri dia now stacy pr4nk akim ehheehe. Kena pr4nk balik dak Akim. clear sangat tu hehehehhe.. “

” Hahaha terus kena suruh pulang kau mandak. kena seru pulang ole eshalll. Nasib tak dgr akim kata,i cukup kenal isteri i HAHAHAH.. “

Ad0i terkena juga Akim dengan rancangan pr4nk Alif ini. Memang lucu melihat Akim membeb3l sambil membuat mim1k muka itu. Apa pun, Akim dan Stacy pasangan yang semp0i dalam bergurau senda. Semoga pasangan ini sentiasa berbahagia dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Stacy Anam, IG Alif Farhan 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..