” Hang tidoq ka hang yoga anak 0iii. Kolam renang pun tak cukup ni.. ” – Netizen

Syatilla Melvin Kongsi Gaya Tidur Anaknya, Syeriv Samheizy Yang Mencuit Hati. Amboi Matyip, Las4k Betul Tidurnya Tu. Segenap Sudut Nak Teroka Matyip Yer !! 

Kanak-kanak sememangnya mempunyai berbagai ragam baik ketika bermain di siang hari ataupun waktu tidurnya. Setiap anak pastinya ada gaya tidur mereka yang berbeza-beza. Ada yang tidur berbaring lurus sahaja dari malam sehingga ke pagi dan ada juga yang las4knya hingga terjat0h dari katil.

Memandangkan anak-anak yang masih kecil dan las4k, Syatilla Melvin ada caranya tersendiri dalam menyediakan tempat tidur untuk Syeriv dan Sarima. Pernah berkongsikan dekorasi bilik tidur anak-anaknya, Syatilla tidak menggunakan bed frame dan hanya meletakkan tilam di lantai.

Meninjau akaun Instagram Syatilla, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan rakaman cctv dalam bilik Syeriv dan Sarima. Video dalam versi hitam putih itu menunjukkan Syeriv yang sedang lena tidur namun gaya tidurnya itu mendapat perhatian daripada peminat. Daripada elok tidur di atas, Syeriv dilihat mula menges0t ke birai katil.

Boleh tahan las4k Syeriv tidur sehinggakan sampai ke bawah menges0tnya dan sempat tidur di lantai. Jelas Syatilla di kapsyennya itu, tilam paling besar super King yang digunakan untuk anaknya ini namun gayanya seperti tidak cukup besar untuk Syeriv. Ini gaya tidur siapalah yang diikut Syeriv, siap dengan pakej mengig4u lagi.

Jom tonton video di bawah :

Gaya tidur Syeriv itu menarik perhatian ramai peminat. Amboi Matyip las4k betul gaya tidur tu boleh sampai ke luar rumah macam ni. Antara komen-komen peminat :

” Tu diaa aihh bu4ih sungguh tdoq. Tido gini.. Sil4p-sil4p boleh sampai ke dapur ni, haha.. Mgkin dye ni low profile kot suke tido atas lantai.. “

” Pesen tido ngig4u ni. Hahaha..boleh tahan buaiihhh tidoq. mujur tak jalan smpai ke dapo. dari guard house sil4p2 dia laj4k pi traffic light 199.. “

” 360′ darjah pus1ng ni …. ni kalau katil besar , kolam renang pun tak cukup ni hihihi. Tak apa biasa laaa budak2 mmg Gaya tidur berenang Tu …..nnt dh besar ok dh. comel tgk.. “

” Hahahahaha comel je.. ni confirm siang da penat main.. mlm tak lena tidoq .. dlm tidoq pon masih ingat main. dia tak nang1s takpe.. yg nang1s tu jenuh lah.. “

” Hang tidok ka hang yogha anak 0iii. silap2 masuk bawah katil lepas ni haha. jaga2 tak0t pagi2 cari tak jumpa pulak.. “

” Haha ad0i la syeriv, advanture sambil tido. Comey je dia meray4p. Syeriv nk tidur kepala dia ada sentuh tepi tilam bru lena kot.. “

” Orang sleep walking. Die sleep gul1ng, matyip oh matyip comel je. lawak laaa syeriv ni. Nie bole sampai pak gu4rd house nie.. “

” Hahahah lucu la matyip. takboleh bawak bincang betul dia tido. sampai mcm tu sekali eh syeriv. Hang pasaipa matyip, mima elok ja tiduq kat atas hahhaha.. “

Alahai Syeriv punya pusing meray4p time tidur itu memang habis tawaf 1 katil gayanya. Last-last ke lantai juga yang ditujunya Syeriv. Apa pun, semoga Syeriv membesar dengan sihat selalu, selalu ceria dan menjadi anak yang soleh untuk kedua orang ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..