” Comelnya Dr. Sefhia, speaking London habis.. ” – Netizen

Video Perbualan Elly Mazlein Dan Anaknya, Putri Sara Sefhia Yang Berlakon Menjadi Doktor Cur1 Perhatian Peminat. Wah Petahnya Sefhia, Cair Habis Speaking. Bijak Sungguh Bagi Nasihat Pada Mummy !!

Meninjau ke akaun Instagram Elly Mazlein, satu video baru telah dimuatnaik. Elly telah berkongsi video perbualannya bersama anak kesayangan, Putri Sara Sefhia. Video yang berdurasi seminit itu hanya merakamkan gambar lampu di syiling rumah mereka.

Namun di sebalik rakaman tersebut, dapat kita dengar perbualan dua ber4nak ini. Menurut Elly, Sefhia berlakon menjadi seorang doktor, manakala Elly pula menjadi pesak1t. Perbualan mereka telah menarik perhatian ramai kerana jarang kita mendengar suara Sefhia sebelum ini.

Sefhia dilihat sangat petah berkata-kata dan pandai bertutur dalam bahasa Inggeris dengan begitu lancar. Cara percakapan Sefhia juga nampak bijak dengan diselitkan beberapa fakta. Wah, hebatlah Sefhia.

Perkongsian ini telah mendapat hampir 100 ribu tontonan buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Kebanyakkan peminat memuji kebijakan Sefhia dan kepetahannya berkata-kata. Mesti comel gaya Sefhia, dengar suara pun dah comel.

Jom tonton video di bawah :

Terdapat lebih kurang 120 komen diberikan buat masa ini. Rata-rata memuji anak kesayangan Elly ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Hehehe, cerdiknya dia, she sounds so grown up already.. kalah kite la dia punye speaking mcm mak dia ekkkk.. “

” Cutenye doc. Nk jumpa hari2 la cmni.. Kaki berlakon jgk manje.. Sephia bijaknya.. nanti boleh ajar adik speaking juga.. hihi… So comell.. “

” Comel la Doctor sefhia.. Anak yg pintar bersemangat ini lah didikkan dari ibu yg harus dicontohi.. hebat.. speaking london habis.. “

” Ya Allah.. Anak mat salleh mana ni .. Tetibe teringat cite doc mcstuffins.. suara cute sangat. good girl, semoga mnjadi ank yg solehah.. Aamin.. “

” Masha allah doktor ni… cerdik sgt.. petahnya doc.. Wow stay in the sun for 20 mins then ur v1rus wud be gone… genius la anak Elly.. “

” Betul la dia ckp… Stay in the sun for 20min utk vitamin D. Terbaik la doc Sefhia. So mummy kena ikot ckp doc tu tauuuu … “

” And the last thing tuuuuuuu, buat saya cair lah sefhia.. patutlh anak dara dik lina pom, pom pandai speaking london… tunjuklh muka anak dar4 dik lina… “

Alahai, comel sangat suara Doktor Sefhia ni. Pandai Sefhia berlakon menjadi doktor dan mana tahu apabila dewasa nanti Sefhia berjaya menjadi doktor kan. Semoga Puteri Sara Sefhia berjaya di dunia dan di akh1rat.

ara

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..