” Sampai ke sudah yer tak nak mengaku, lakonan paling mantap.. ” – Netizen

Video Shukri Yahaya Tidak Mengaku Sudah Pec4hkan Blender Isterinya Buat Peminat Terhibur. Paling Win, Blender Pec4h Dikatakan Design !!

Meninjau di akaun Instagram milik isteri pelakon Shukri Yahaya, Tya Adnan, telah berkongsi satu video yang merakamkan blender Tya telah pec4h dan Tya telah membawa blender tersebut kepada Shuk yang sedang leka menonton televisyen di ruang tamu.

Tya telah bertanyakan kepada Shuk, namun reaksi wajah Shuk yang tersenyum kemudian membuat muka seperti tidak bersalah tidak tahu apa-apa mengenai blender tersebut buat Tya turut ketawa. Manakan tidak, padahal Tya sudah tahu blender itu sebenarnya telah dipec4hkan oleh suaminya itu.

Perkongsian video tersebut buat ramai yang menonton terhibur. Sehingga kini, video Tya telah ditonton sebanyak 200 ribu lebih tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai memang kelakar tengok muka Shuk yang berlakon tak nak mengaku kesal4hannya itu.

Malah ada peminat menyatakan bahawa Shuk memang seorang pelakon yang sangat hebat kerana di rumah juga dia telah membawa watak seorang pelakon. Paling kelakar, Shuk menegaskan bahawa kesan pec4han itu adalah reka bentuk asal blender tersebut.

Tonton perkongsian video Tya di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang menyukai perkongsian Tya itu lebih-lebih lagi melihat gaya Shuk yang tidak mengaku sal4h dalam video tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Nasib laa kak Tya, dapat husband pelakon. Dah buat sal4h pun masih in character, kelakar sangat lah abang Shuk ni.. “

” Hahahaha ni memang kelakar, smpai akhir dia tak nak mengaku yer. Betul lah dah terang lagi bersuluh, haha.. “

” Ini lawak. Kak Tya alang2 mintak ganti blender baru tu beli 2 terus. Smbil menyelam minum air skli. Biar padan muka dia, haha.. “

” Shuk, bnda boleh tumb0k pakai lesungken, kenapa tumb0k pakai blander, hahaha. Habis lah kau, isteri dah bersuara tu.. “

” Ingat acting kt luar je terer. Kt rumah pun pandai cover acting ye Shukri Yahaya ni. Haha kelakar aku tengok muka dia dalam video ni.. “

” Eleh-eleh, buat-buat lapar roti, padahal dah bagi pec4h tak nak mengaku, haha. Ingatkn last2 dia mengaku juga, tak rupanya.. “

” Hahahaha dah nama pelakon, hal macam ni pun jadi bahan lakonan. Sabar jela kak Tya, perang4i suami memang mcm tu.. “

Memang kelakar, part buat muka tak bersal4h tu win habis lah Shuk. Apa-apa pun, memandangkan hari ini adalah hari lahir Shuk, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Shuk, semoga Shuk sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..