” Comel Hayder, kalau kena seng4t dengan lebah ini saya pun nak.. ” – Netizen

Gambar Anak Eyra Hazali, Muhammad Hayder Qhalish Mengenakan Kostum Lebah Raih Perhatian Peminat. Alololo Comelnya Hayder, Gambar Yang Last Tu Paling Cute !!

Pelakon yang popular dengan drama Mr Grey iaitu Eyra Hazali atau nama sebenarnya Hazirah Qasdina Hazali telah mendirikan rumahtangga dengan pemain bola sepak yang bernama Haziq Nadzli. Pasangan tersebut telah dikurniakan seorang anak lelaki bernama Muhammad Hayder Qhalish yang kini berusia 10 bulan.

Meninjau ke laman Instagram hes.journal, telah dikongsikan beberapa keping gambar Hayder yang menggayakan kostum lebah berwarna hitam kuning yang mempunyai sayap dan juga sesungut. Untuk melengkapkan kostum tersebut, Hayder turut memakai kasut berwarna hitam kuning.

Hayder dilihat duduk di atas katil sambil meletakkan jari telunjuk di bibirnya yang munggil. Ekpresi wajah yang ditunjukkan oleh Hayder dalam gambar tersebut sangat comel sekali membuat ramai yang memandangnya ‘tertawan’ melihatnya.

Pelbagai aksi ditunjukkan Hayder ketika mengenakan kostum tersebut seperti mengiring, terbaring dan sebagainya. Aksi yang ditunjukkan oleh Hayder dalam gambar yang dimuat naik membuatkan ramai berasa ger4m melihat kecomelan gayanya itu.

Jom baca perkongsian di bawah:

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata peminatnya memuji kecomelan wajah Hayder yang mengenakan kostum lebah itu. Antara komen-komen peminatnya:

“ Hello s3xy bee.. Dia jd lebah plak dh.. Comel lah meatball ni.. So adorable Hayder.. Ya Allah… aku tk bolehlaa bdk ni.. comel sangat.. “

“ Bee paling cute and s3xy.. Ahh comel nyaa tgh pikir mummy nk saya jd bee ke jadi manusia.. Meatball bee.. Yg last tu.. “

“ Eeee ger4mnya.. Cutee laa Hayder.. bee paling cute.. Cute sgt.. byk daa save pic hayder ni.. hihihi .. jgn mar4h.. suka tgk dia.. comey.. “

“ Terpaling s3xy abad ini.. Jgn seng4t saya hayder takut.. Hayder u look so hensem la.. ay ay captain bee hahahahahha cute.. “

“ Hye Comel betul.. Handsome sgt.. Klau kna seng4t dgn lebah ni.. Sy pun nak.. Aku duk imgine m0ntel dlam pkaian tu.. “

“ Ish dia punya handsome tu.. Comel hayder.. Bee paling cute and omey.. Baju dia.. eee last pic.. omelnya.. “

Ramai peminatnya mengatakan bahawa Hayder merupakan ‘lebah’ yang paling comel pernah mereka jumpa. Selain itu, peminatnya turut berselor0h yang mereka tidak kisah diseng4t sekiranya diseng4t oleh ‘lebah’ secomel Hayder.

Kecil kecil lagi sudah pandai ber’p0sing’ yer Hayder. Dah besar nanti boleh jadi model seperti ibunya. Pastinya gambar-gambar yang dikongsikan akan menjadi kenangan manis apabila Hayder dewasa kelak. Semoga Hayder membesar menjadi anak yang soleh, baik akhlaknya serta membanggakan kedua ibubapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hes.Journal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..