” Halah halah comelnya, muka tak bersal4h langsung haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Amyra Rosli, Aqeef Anaqi Dan Ayra Aryssa Yang Seronok Bermain Naik Turun Tangga. Amb0i Aryssa, Siap J0get Lagi Eh. Jadi Singa Lah Mommy, Haha !!

Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa antara adik beradik yang popular di kalangan peminat selain Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Selain akaun Instagram Anaqi dan Aryssa, video dan gambar mereka juga banyak dikongsikan oleh Amyra.

Menerusi akaun Instagram Amyra Rosli, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aktiviti 2 orang anaknya, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa di rumah. Tulis Amyra, dua beradik ini berulang kali turun naik tangga sedangkan ada tempat yang lebih selamat untuk bermain.

Apa yang mencuit hati ialah gelagat si Aryssa yang sempat lagi berhenti dan berj0get di tangga. Boleh tahan las4k juga Aryssa, ikut sahaja semua yang Anaqi buat. Iyelah tambahan lagi PKP masih berkuatkuasa, hendak keluar bersiar-siar pun sus4h.

Makin ligatlah 0tak si anak mencari hiburan sendiri haha. Laju sahaja Aryssa turun dan naik tangga, pandai pulak hulur kaki turun dulu untuk ke bawah. Alahai menguji kesabaran sungguh ada anak-anak aktif sebegini. Banyak-banyak bersabarlah Amyra ye.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Anaqi dan Aryssa ini sudahpun ditonton lebih 199 ribu orang setakat ini. Comel sangat sempat p0sing lagi di tangga ye abang dan adik ini. Antara komen-komen peminat :

” Comel sangat, nak rasmi tangga baru la tu haha. Tangga pun cantik sangat hehe. Bud4k-bud4k tempat yang dilar4ng tu la dimainnya. Bertabahlah mommy.. “

” Patutlah mommy kurus. Bagus betul bud4k-bud4k ni. Membantu mommy untuk bersenam sama. so cute la Anaqi dengan Aryssa ni.. “

” Alah alah comelnya, muka tak bersal4h langsung haha. Kenapa lah comel sangat part j0get dekat tangga tu. Aryssa ni kiut betul.. “

” Haha part j0get tu so cute la Aryssa sayang. Berdeg0p kencang la jant0ng mommy tengok gelagat korang berdua ni haha. Mesti time aryssa j0get-j0get tu mommy tak jadi nak mar4h.. “

” Comel je Aryssa, j0get lak dia haha. Terhibur kita tengok yang ni. Muka happy je abang dengan adik dapat main turun naik tangga.. “

” Tempat exercise baru ye Aryssa. Syi0k sangat tu siap j0get lagi haha. Anak bertuah dan bijak ni, comel je tengok haha. Sak4n dua beradik ni.. “

” Comel sangat time menari-menari dekat tangga tu. Another two weeks naik turun naik turun tangga haha. eei comelnya 2 beradik ni.. “

Macam-macam ragam lah Anaqi dan Aryssa ni, boleh buat mommy cu4k betul. Esok dan seterusnya entah apa pula lah permainan dua beradik ini. Apa pun, semoga Anaqi dan Aryssa terus ceria dan stay at home okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aamyrarosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..