” Comel secomelnya la Aisha ni, gebu gebas kulit.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Aisha Amaira Yang Kini Sudah Berusia 5 Bulan. Wah Aisha, Chubbynya Sekarang, Makin Putih Melepak. Dah Macam Gambar Model Kalendar, Comel Sungguh !! 

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan sekeping gambar anaknya, Aisha Amaira yang kini sudahpun berusia 5 bulan. Aisha yang menggayakan romper bayi berwarna putih daripada pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Terdahulu, Fasha ada berkongsikan video ketika membawa Aisha untuk mengambil sunt1kan vaks1n. Aisha yang kelihatan semakin bamb4m ini, kini sudahpun merekodkan berat hampir 7 kg. Sememangnya Aisha antara bayi yang menjadi perhatian peminat semenjak kelahirannya lagi.

Malahan akaun Instagram Fasha juga melonjak pengikutnya ke angka 5 juta selepas kelahiran Aisha. Berkulit putih gebu, wajah Aisha dikatakan oleh peminat begitu mirip seperti Aidil namun mewarisi mata Fasha yang cantik. Setiap kali dikongsikan tentang Aisha, pastinya mendapat jumlah like dan view yang banyak daripada peminat.

Fasha dan Aidil juga setiap bulan sering mengambil gambar Aisha dengan sekeping nota yang tertulis umurnya. Ini sebagai kenangan ketika membesarkan Aisha untuk dilihat Aisha apabila besar nanti. Aisha juga seorang yang mudah terhibur dan suka ketawa apabila diagah.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Aisha yang putih melepak ini menarik perhatian peminat. Wah makin temb4m pipi Aisha lagi membuatkan peminat ger4m melihatnya. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah comel sangat nih, adorable baby. Love you Aisha Amaira, super duper cute. Makin besar makin cantik.. “

” Masya Allah terlalu cantik lah Aisha ni. Muka ibu ni.. alahai comey nya aisha, pipi tu knp bulat syg.. “

” Happy 5 months baby Aisha. Next month dah boleh start makan. Comelnya mcm muka fasha sanda lah.. “

” Cutest baby ever la si kecil ni. Adoooiiii ger4mm betul si gebu gebasss ni, peha tu berketul ketul dah.. “

” Comel secomelnya la Aisha ni. Gebu gebas kulit tu putih melepak sungguh. Should be a calendar baby. Melts my heart seeing your little princess.. “

” Ini budakkan, whylah so comel. Tersangat comel, alhamdulillah Aisha besar dengan baik sekali.. “

” Comel gig1t kaki boleh hehe. Ger4m tengok peha tu, berlipat-lipat betul, kus semangat paling comel. Aisha muko ghombau ni.. “

” Amboii ger4mnya kt Aisha amaira ni. She is a real cutey baby girl… cant imagine when she’s grown up.Have more then.. “

Semakin terserlah badan Aisha yang chubby itu lagi-lagi bahagian pehanya yang gebu. Dengan mata cantiknya yang mirip seperti Fasha , bertambah comel si Aisha ini sehinggakan peminat memuji-muji wajahnya itu. Apa pun, semoga Aisha membesar dengan sihat dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..