” Dia ikut daddy ni sweet-sweet dengan mommy selalu.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Anzalna Nasir, Mohamad Eidrees Bersama Neneknya Di Tepi Pantai Raih Perhatian Peminat. Alahai Kecil-Kecil Dah Sweet Eidrees Ni, Comel Je Pimpin Tangan Nenek Tu !!

Hasil tinjauan kami di Instagram Anzalna Nasir, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anak lelakinya, Mohamad Eidrees bersama ibu mertuanya. Kelihatan Eidrees sedang bersiar-siar di pantai bersama neneknya itu.

Gelagat Eidrees yang menarik tangan neneknya supaya terus berjalan di atas pasir nampak comel sekali. Anzalna dan keluarga yang bercuti di Desaru ada memuatnaik banyak gambar dan video pada posting terdahulunya. Ulangtahun kelahiran Anzalna juga diraikan di sini bersama ahli keluarganya.

Eidrees yang bakal berusia 2 tahun beberapa bulan lagi ini sememangnya anak yang ceria. Suka ketawa seperti Anzalna, gelagat Eidrees sering mendapat perhatian peminat. Secantik dan setampan ibu dan ayahnya, Eidrees memiliki kulit putih dan rambut yang kerinting.

Anzalna dan Hanif juga antara pasangan yang sweet dan selalu romantis. Menyulam cinta beberapa tahun sebelum melangsungkan perkahwinan, Anzalna tetap bergaya walaupun sudah mempunyai anak. Tidak hairanlah Eidrees ada perangai yang manja kerana Anzalna juga begitu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Eidrees yang memimpin tangan neneknya ini mendapat tumpuan peminat. Amboi Eidrees kecil lagi sudah nampak sifat gentleman macam daddynya. Antara komen-komen mereka :

” So sweet Eidrees, good boy. Grandma dgn Eidrees dua dua comel. Grandma bawa high heels gi beach la hehe.. “

” That so sweet eidrees, cute sangat pakwe handsome ni. So gentle dengan grandma ye Eidrees. Nampak air lupa terus kt grandma haha.. “

” Alololo so charming semboiii, comel sangat pimpin tangan grandma. Berjalan beriringan ke tepian pantai ye Eidrees.. “

” Smart and loving boy la Eidrees, manjanya dia with grandma. Aloh comey pegang tgn grandma. Clever boy macam mommy daddy ni.. “

” Aloo kecik dah sweet la Eidrees ni. Selipar hotel pun bolehla grandma, janji turun beach dengan Eidrees.. “

” Comel cara dia pimpin tangan nenek tu haa, so sweet la little cutie Anzalna ni. Kecik-kecik dah sweet macam mommy.. “

” Dia ikut daddy ni sweet-sweet dengan mommy selalu. Wahhh gentle betul la pimpin grandma. Clever boy la Eidrees, untung siapa jadi makwe Eidrees nanti.. “

Comel sahaja melihat Eidrees menar1k dan memimpin tangan neneknya ini. Bagaimana daddy selalu jaga mommy, macam itu juga Eidrees jaga Nenek hehe. Apa pun, semoga Eidrees menjadi anak yang soleh dan membesar dengan penuh kasih sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..