” Akhir berkaca pulak mata ni dengar doa Aafiyah.. ” – Netizen

Video Siti Aafiyah Menyanyikan Lagu Selamat Ulangtahun Kelahiran Untuk Ibunya, Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Alahai Aafiyah Comel Je Suaranya. Part Aafiyah Doa Tu Buat Peminat Tersentuh, Seb4k Lah Pulak !!

Semalam tanggal 11 Januari genaplah usia penyanyi tersohor negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza yang ke 42. Tidak hanya keluarga, malahan peminat tidak ketingg4lan menitipkan ucapan selamat hari lahir untuk bintang kesayangan ramai ini.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Siti, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya, Siti Aafiyah. Aafiyah menyanyikan lagu selamat hari lahir dan berdoa untuk ibunya ini. Ayat yang keluar daripada mulut Aafiyah agar Dato’ Siti dan Datuk K diberikan kesihatan dan masuk syurga bersama Aafiyah menarik perhatian.

Tidak terhent1 di situ doanya, Aafiyah turut mendoakan semua orang juga turut ke syurga. Alahai Aafiyah, comel sahaja doanya anak kecil ini. Petah sungguh mulut Aafiyah bercakap dan senyuman tak lekang daripada mulutnya sama seperti cara Dato’ Siti bercakap.

Semalam juga, beberapa buah stesen radio meraikan ulangtahun kelahiran Dato’ Siti dengan memutarkan lagu-lagu hits nyanyian Dato’ Siti daripada dulu sehingga kini. Sempena hari jadinya ini juga, Dato’ Siti berkongsi video istimewa proses IVF yang dilaluinya untuk cahayamata keduanya ini untuk tontonan peminat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aafiyah ini meraih perhatian dan pujian daripada peminat. Pandai sangat doakan syurga untuk ibu dan semua orang. Antara komen-komen mereka :

” Masha Allah ala-ala comelnya. Siti Junior in action, so love Aafiyah. Semoga mak iti dan sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah.. “

” Anak ibu sangat ni, bijak Aafiyah. Adorable nya, doakan semua orang mask syurga lagi. Aamin.. Happy birthday Dato’ Siti Nurhaliza.. “

” Ya Allah bijaknya mu nak oii. Auntie mula-mula sengeh-sengeh tengok, lepas tu auntie cry seb4k pula dengar doa Aafiyah.. “

” Seronok tengok Aafiyah nyanyi untuk ibu tapi akh1r berkaca pulak mata ni dengar doa Aafiyah. Anak solehah insha Allah.. “

” Doa seorang anak, lebih dari segala-galanya. Sofy spoken Aafiyah ni, senyuman dan suara tu macam ibu jugak. penuh kelembutan.. “

” Alaaaa sayanggg . Cantiknye rambut awakk . Senyuman awakk , suara aawakk ihih . Mak iti dan sekeluarga dibawah lindungan ilahi.. “

” Ala nang1s akak tengok Aafiyah doa. Baik sangat anak ibu ni doakan untuk semua orang jugak. Baik macam ibu jugak comel si pipi merah ni.. “

Pandai sungguh Aafiyah menghiburkan hati Dato’ Siti. Doa tulus daripada Aafiyah untuk ibu dan semua orang agar masuk syurga itu buat peminat tersentuh. Apa pun, selamat ulangtahun Dato’ Siti dan semoga sentiasa gembira dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..