Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel dan petah bercakap, ayat pun macam artis.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Nur Fatima Aisya Bersama Bapanya, Fattah Amin Raih Perhatian Ramai. Amboi, Bergaya Betul Fatima. Gaya Dan Kata-Kata Fatima Tu Macam Diva Sangat, Hehe !!

Meninjau ke akaun Instagram Fattzuralovelife, perkongsian gambar dan video Nur Fatima Aisya bersama bapanya, Fattah Amin telah meraih perhatian ramai. Dengan kapsyen ‘ anak Fattah Amin sangat ‘, ramai netizen sangat bersetuju apabila melihat gelagat dua beranak ini.

Fatima dilihat sangat bergaya dengan memakai jeans, berkaca mata hitam dan menyarungkan beg tangan. Begitu juga dengan Fattah yang turut memakai kaca mata hitam. Gaya bergambar kedua anak beranak ini sangat sama. Betul sangat anak daddy ni.

Fatima juga sangat petah berkata-kata. Ada sahaja celotehnya yang membuatkan ramai ger4m. Video yang dikongsikan juga membuatkan ramai ger4m apabila ayat Fatima keluarkan kelihatan sangat diva. Alahai comel sungguh Fatima.

Perkongsian gambar dan video Fatima ini menerima puluhan ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Fatima juga sudah pandai memberikan pose yang menarik apabila gambarnya dirakamkan. Memang mewarisi bakat ibu dan bapanya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar dan video seterusnya.. )

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat gelagat dua beranak ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Aunty nak pinjam beg la.. Chomel nyamaa pakai spek.. bamtah versi girl.. c0py and paste.. comel betul nyamma ni, ger4m lah.. “

” Nyammaaa Vibes diva tu ada ye Slayy little gurl.. Cute betul mulut petah cakap tu yg suka tgk nyamaa ni.. She is only 2 yet her reaction like little adult.. “

” Ger4mm tgk nyamma sebiji macam ibu dia.. Nyamma dah lambat ni. Ada show laa Mummy ni.. Amboi nyamma..”cepat sikit” ye dia ni.. “

” Amboi that hand gesture.. Masayallah cutenya nymma bijak pandai g ddy dia… I cannot tahan her mom jeans.. Cara fatima sama ngan daddy dia.. “

” Little miss diva in the making.. Cutie…akan jadi kakak yang terbaik nanti.. tangan tu dah kejung pakai gelang, haha.. comel.. “

” Fuhh nyamma. cute little girl.. anak ayah sangat.. yalah princess daddy lah kata kan… love you nyamma.. tangan sebelah tu dah keras je.. “

” Little girl yg comel petah bercakap selamba je action dia so gorgeous luv u nyamaa.. No alolo kemain Fatima tk lekang ngan shades dia mcm retis ni. Ayat pun mcm retis – ada show.. “

Fatima sememangnya sangat rapat dengan Fattah. Jika dilihat dalam kebanyakan video yang dikongsikan Fatima sering berkepit dengan bapanya. Semoga Nur Fatima Aisya membesar menjadi anak yang berjaya di dunia serta di akh1r4t. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife, Fattah Amin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT