” Bl4ckpink pun kal4h dengan joget ketam tu haha. Best sangat versi remix ni.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Sedutan Video Lagu Baru 4 dara 2020 Kolab0rasi Bersama Faizal Tahir Dan Zizi Kirana. Wah Padu Dan Menghiburkan. Part Joget Ketam Batu Tu Comel !! 

Fen0mena lagu 4 Dara mula menjadi siulan ramai apabila pelakon drama Kampung People, Elly Mazlein menyanyikan beberapa rangkap lagu ini di dalam drama komedi kesukaan ramai itu. Tidak hanya di dalam drama, Elly turut membuat ch4llenge 4 Dara di Instagram miliknya.

Tidak hanya peminat malahan rakan artis turut sama menyahut cab4ran Elly ini dan semuanya memberikan nyanyian yang berbeza serta mencuit hati. Malahan penceramah bebas, PU Azman turut sama menyanyikannya dalam bahasa Arab.

Dek kerana tul4rnya rangkap lagu 4 dara yang dibawakan Elly ini, penyanyi terkenal Faizal Tahir mendapat idea untuk menghasilkan sebuah lagu baru yang diberi judul 4 Dara 2020. Menggabungkan nyanyian Elly dan Zizi Kirana, Faizal turut sama bergandingan suara bersama mereka.

Meninjau akaun Instagram Elly Mazlein, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sedikit sedutan lagu baru mereka ini. Dengan muzik yang lebih rancak dan digabungkan dengan rap daripada Zizi, lagu 4 Dara ini nyata memberi kelainan dan menghiburkan.

Jom tonton video di bawah :

Susunan muzik dan lirik lagu 4 Dara 2020 ini menarik perhatian dan mendapat pujian daripada peminat yang menontonnya melalui saluran Youtube Faizal Tahir. Kreatif dan banyak unsur nasihat diselitkan walaupun banyak gaya yang mencuit hati. Antara komen-komen mereka :

” Anak-anak saya yang kecik² pun suka nyanyi.. dgn yg pelat pun, pelatlah.. yg penting lirik hapallll.. “

” W0w remix mantap sangat gabungan 3 suara hebat ni. tak boleh tguk kelib4t kak lina, mesti nak gelak. Teringat sangat Mona.. “

” Dh tgk semp0i kak. Woi nape best sangat lagu dengan mv diaorg ni?? Tak habis-habis dari td repeat mv lagu ni … Padu bak angg.. “

” Humble btol kak lina kita ni ad0iii buat gelak saw4n jadik nye. Kelakarnya tak habis-habis. Bape kali ulang dah semua comel dengan kain pelikat dan kain batik, semp0i betul.. “

” Baghu dgr kat radio.. tak sangka jadi lagu. Creative sgt.. congrats. Asyik gelok tgok kak lina jek lam bidi0 klip lagu tuhh.. “

” Dah tengok MV, best sangat. Part Kak Lina rap last tu padu betul. Lucu gaya semp0i tapi suara mantap.. joget ketam batu comel g1l4. Hahahahaha.. ” 

” Bl4ckpink pun kal4h dengan joget ketam tu haha. Best sangat versi remix ni, suara tiga-tiga padu betul. smthing catchy.. fresh.. and di sbalik itu ade tselit nasihat2 juga. just nice.. “

Memang padu sungguh gabungan 3 suara ini hinggakan menjadi trending di Youtube dan sehingga kini sudahpun ditonton sebanyak 511 ribu tontonan hanya dalam masa 1 hari selepas disiarkan. Anda boleh menontonnya di Youtube Faizal Tahir Yer. Terbaik dan semoga Elly Mazlein, Faizal Tahir dan Zizi Kirana semakin maju jaya dalam karier dan lagu ini akan mencatat rekod yang membanggakan nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein, IG Faizal Tahir, Youtube Faizal Tahir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..