” Bila suara isteri lebih menak0tkan dari c0r0n4 v1rus.. “

Vide0 Gelag4t Shuib Sepahtu Dan Siti Sarah Menggenakan Hand Sanit1zer Yang Melucukan. Part Last Memang Lawak Sungguh. Suara Sarah Mak Aiii Nger1 !!

Nama pasangan pelawak dan penyanyi, Shuib Sepahtu dan Siti Sarah Raissuddin bukan satu nama asing. Mereka yang sering menyak4t satu sama lain ini memang terkenal sebagai pasangan ideal dan sekep4la. Sering membuat jenaka spontan, kehidupan rumahtangga Shuib dan Sarah sering membuat ramai pasangan lain kag0m.

Shuib yang terkenal sebagai pelawak dan penyampai radio di Hot FM ini sememangnya seorang yang penyayang dan ketua keluarga yang bertanggungjawab. Manakala Sarah pula selain nyanyian juga turut aktif sebagai usahawan di dalam pr0duk k0smetik.

Pasangan ini juga yang terkenal dengan perniagaan minuman Bubble Bee dan pr0duk madu mereka semakin hari semakin berjaya dalam menstabilkan ekonomi keluarga mereka. Kesungguhan dan kejayaan mereka menjadi inspirasi buat ramai usahawan lain.

Menerusi akaun Instagram, Siti Sarah telah berkongsikan satu vide0 tentang penggunaan hand san1t1zer dan tempat-tempat yang boleh dij4ngk1ti. Namun gelag4t Shuib mendengar l4ungan suara Sarah itu buat netizen tak henti gel4k. Kelakar sungguh la c0uple ni!

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t suami isteri ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Hahaha ni si v1rus pun tak0t!!!.. “

” Hahahah boleh begad0h kalau betol ni.. “

” Mel4mpau ni! da dok gel4k je.. “

” S4k1t jantong yang dapat nanti… Hahahhah.. “

” Had00iiiiii h4ruuuu kalau macam nih.. “

” Ad0i laki b1ni nie wat gel0k betol.. “

” Boleh p4rk1ns0n macam ni lepas 14 hari.. “

Kalau dah ini gayanya mana tak tak0t Shuib. Suara Sarah pun dah cukup menger0nkan. Memang bagus sungguh ada isteri yang takecare macam ni. Selamat dan beruntung sungguh Shuib oii. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Sarah sekeluarga sentiasa dilind0ngi dan dibawah jaga Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..