” Sara dah ada g4ng nak main.. Rajin papa nano layan Sara.. Untung Sara.. “

Kemesraan Puteri Sara Sefhia Dan Cikgu Azlan Terus Jadi Perhatian. Papa Awan Nan0 Jadi Gegurl Pulak. Terbaik !!

Kemesraan anak kecil ini bersama papa barunya mula jadi perhatian dari hari pertama mereka dipertont0nkan untuk tatapan orang ramai. Puteri Sara Sefhia indah sungguh nama si comel ini yang merupakan anak kepada pelakon dan penyanyi Elly Mazlein.

Elly atau mesra dengan nama Kak Lina Pom Pom menikahi seorang jejaka bergelar guru pada 18 Januari lalu. Jejaka yang berjaya menawan hatinya ini dipanggil Cikgu Azlan atau Papa Awan Nano. Tidak hanya kemeriahan majlis yang mendapat tumpuan, malah kelib4t mesra Sara dan Cikgu Azlan turut sama diperhatikan.

Kini setelah beberapa bulan hidup bersama, Sara yang kelihatan amat gembira dengan kehadiran Papa barunya ini hinggakan tidak pernah berganj4k dan sentiasa berkep1t ke mana sahaja Papa Azlannya itu ada. Ini dapat dilihat dari p0sting yang dikongsikan oleh Kak Lina di akaun Instagramnya. Amboi manja sungguh Sara Sefhia ni.

Menerusi akaun Instagram, Kak Lina telah berkongsikan sekeping gambar Sara bersama Papa Azlan yang sedang baring bersama anak-anak pat0ng sambil menonton TV. Gelag4t dua beranak ini menarik perhatian netizen. Seronok Sara ada orang melayan.

J0m baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji layanan Papa Azlan terhadap Sara ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Sara dah ada g4ng nak main.. “

” Mana ada papa awan nan0 disitu ada sikecil sara.. “

” Alolo.. Teddy bear besau tido teros ye sephia.. Semoga sephia selalu bahagia dan ceria.. Amin.. “

” Ramai kawan-kawan sara.. Tapi paling best friend sekarang kompom papa dia ni.. “

” Nasib baik sara ada papa.. Boleh buat kawan.. Tak la boring dok rumah.. “

” Huhuu main dengan papa yee .. Sefia ada kawan main kat rumah.. “

” Rajin papa nano lay4n Sara.. Untung Sara.. “

Bagus sungguh Papa Azlan melayan Sara main anak pat0ng. Bukan semua ayah boleh melayan anak perempuan bermain. Kena betul-betul penyabar maklumlah gegurl ni manja sikit. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan selalu semoga kehidupan Sara sentiasa gembira bersama mama dan papa nya itu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..