” Bijak sangat Yusoff ni. Kelet4h dia so sweet and cute.. ” – Netizen

Video Terbaru Yusoff Al Qardawi Raih Perhatian Ramai. Mula-Mula Tak Mahu Mengaku Yer Yusoff Tump4hkan Air. Comel Betul Tengok Gelagat Yusoff Ni !!

Keluarga Datuk Aliff Syukri dan Datin Nur Shahida merupakan salah sebuah keluarga yang sering mendapat perhatian ramai. Ramai sedia maklum Datuk dan Datin merupakan seorang ahli perniagaannya yang berjaya. Mereka juga seorang yang sangat prihatin. Baru-baru ini Datuk dan Datin telah memberikan bantuan kepada mangs4 banj1r di Pahang.

Terbaru, meeninjau di ruangan akaun Instagram anak lelakinya, Yusoff Al Qardawi satu perkongsian video panjang telah dimuatnaik. Kelihatan gaya Yusoff yang sangat comel sedang berkomunikasi dengan Datin Shahida. Dalam video tersebut Yusoff tidak sengaja menump4hkan air di dalam ruangan bilik mamanya.

Alahai comel sangat Yusoff yang mula-mula tak mahu mengaku menump4hkan air. Bukan itu sahaja, gelagat Yusoff yang mahu mengelap air tump4h pun sweet jer. Part menyebut “mama jom bersih” sambal mengajak mamanya ke bilik air juga turut memeriahkan dan menghiburkan.

Kasih4n Yusoff, dengan l4ri-l4ri masuk ke bilik air sampai terj4tuh. Datin pun tergelak melihat gelagat Yusoff yang las4k dan bijak berkata-kata. Dapat dilihat di dalam video tersebut, Yusoff juga kelihatan seorang anak yang pandai mendengar arahan.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Yusoff ini telah mendapat banyak tanda suka. Malah ramai yang turut memuji Yusoff seoarang anak yang pandai selain turut terhibur dengan gaya dan keletah comelnya. Antara komen-komen yang ditnggalkan :

” Ya Allah kenapa la comel sangat yusof ni ye.. Ada aje leb4m kat dja.. Yusoff pakai helmet elb0w pad knee pad etc pls.. “

” Bijak sgt yusof ni.. Comelnye dua2 ger4mm tgk.. Alahaiii syggg knp j4tuh.. Alahaiii syggg knp j4tuh.. Comelnya mengaku hahaha.. “

” Kita pun ikot tergelak.. Tapi kes1an dye.. Seronok jaga ank2 besar ni.. hahaha ulang 2 3 kli.. Yusof.. Hati2. Kes1an j4tuh.. Tapi lucu.. “

” Kelakarlaa comel pulak tu.. Terkejut.. alahai yusuf.. Jln elok2.. Ya Allah lasaknya ucop.. But kelet4h dia so sweet so cute.. “

” Allahu.. Berder4u d4rah. Tkejut saya. Macam nak g sambut dia plak.. Las4k sgt la tu leb4m pipi. Macam ngn anak saya.. Leb4m pipi jugak.. “

” Lakar2 la usop nie.. hahaa.. Leb4m sana sini si ucop ni.. baik sgt.. Alaal.. kes1anya Yusof smpi jt0h.. hbis basah.. comEy cerdik.. “

” Bestnya Datin ramai anak.. perut dia maju kedepan comeyy betull.. Kesian yusoff.. Dh pandai dh.. Ikut arahan.. Tp tu la parut berp1sah tiada dgn yusoff kn.. Nmpk pipi tu leb4m jer.. Tnyata yusofd nie ank yg aktif.. “

Meriah betul tengok suasana Datuk dan Datin. Anak yang ramai juga menjadikan suasana di rumah mereka ceria dengan keletah comel masing-masing. Apa-apa pun semoga Yusoff membesar menjadi seorang anak yang sentiasa membahagiakan kedua ibu bapa dan tergolong dalam insan berjaya dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG yusoffalqardawii_terlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..