” Ringan mulut macam mak dia, ramah tamah.. ” – Netizen

MUA Bellaz Kongsi Video Terbaru Anaknya, Muhamad Aisy Ean Yusuf Yang Sudah Pandai Nak Bersemb4ng. Alahai Yusuf, Bibir Terkum4t Kamit Tu Comel Sangat. Ramah Macam Mama Dia !!

Pemilik nama Nabilah Zulyadaini atau lebih mesra dengan panggilan Bella ini merupakan makeup artist yang sudah dikenali ramai. Bella memiliki 3 orang cahaya mata iaitu dua orang lelaki dan seorang perempuan. Anak ke-3 Bella, Ean Yusuf sering menjadi perhatian perminat kerana memiliki raut wajah yang comel.

Hasil tinjauan di laman Instagramnya, Bella ada berkongsi satu video ‘bersemb4ng’ bersama anaknya, Yusuf. Yusuf yang semakin menghampiri usia 6 bulan pada tarikh 29 Januari nanti kelihatan sudah pandai untuk berb0rak dengan ibunya itu.

Dalam video tersebut boleh didengari, Yusuf sudah mula pandai menyebut perkataan mama. Bibirnya yang terkum4t kamit bercakap juga membuatkan peminat bertambah ger4m dengan si comel ini. Bertuahnya Bella memiliki anak yang bijak dan comel seperti Yusuf.

Sudah semestinya, Bella teruja dan gembira melihat perkembangan positif anaknya itu. Peminat juga berpendapat, Yusuf bakal mewarisi sifat ibunya yang ringan mulut serta ramah tamah. Pasti ramai peminat yang tak sabar rasanya mahu melihat Yusuf membesar dan berceloteh bersama ibunya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian oleh Bella meraih banyak tanda suka daripada peminat. Rata-rata mereka ger4m dengan kecomelan Yusuf. Antara komen-komen mereka adalah :

” Comel nya ger4m tengok, Ringan mulut mcm mak dia… ramah tamah, Comeynyaaaaa lah aii, pandai yusuf, Shoo cute ean yusof.. “

” Eaan… awat la comey sgt ni.. moga baby dlm perut ni ken4n ean.. Comey, tokak stg kot.. comey ngat aih.. ger4mmm.. “

” Ishh ger4m tengok pipi labuh dia dgn mulut cekci dia tuu. Alahai semoga bby yusof jdi anak yang soleh ok.. “

” Ger4m tgk aihh mulut tu dok merumit ja nk sebut MAMA.. pipi tuuu klu dok kt dpn mata ni mau cub1t2 mnja pipi bam2 ean.. “

” Ya Allah… semoga Allah bg rezeki nk baby hensem omey cam Yusof… klw gegirl versi Yusuf tak tau nohhh segak lagumana.. “

” MasyaAllah cute nye baby.. Dah lh ringan mulut.. 6 bulan dah nk boleh bercakap, Aloloo.. Pipi tu temb4m betul.. Tk muat dh tu letak situ.. “

” Ya Allah comelnye…. ger4m betoi untie tgk adik ni, Eeeiii dpt ni kang.. siap la.. gig1t2 pipi tu, tak lama lgi ri0h lh mcm mama dia.. “

Seronok melihat gelagat bayi apabila mula mahu bercakap dan bersemb4ng dengan ibunya. Biarpun sudah memiliki 2 anak sebelum ini, sudah semestinya Bella masih teruja seperti anak pertama. Didoakan semoga Yusuf membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muabellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..