” Kurusnye Zulin sekarang, semakin cantik.. ” – Netizen

Zulin Aziz Kongsi Gambar Thr0wback Bersama Rakan-Rakan Baiknya. Wah Makin Berseri-seri Zulin. Jejaka Sebelah Pun Hands0me, Nampak Sedondon Bajunya !! 

Meninjau akaun Instagram Zulin Aziz, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Zulin bersama rakan-rakannya iaitu Emelia Hanif, Ayra Nasir dan pasangan mereka. Turut kelihatan dalam gambar ini wajah jejaka bernama Farhan Norzaini yang turut Zulin tag namanya pada gambar tersebut.

Semuanya nampak gembira dan setiap pasangan memakai warna pakaian yang sedondon termasuk Zulin dan Farhan. Zulin yang menulis di kapsyennya rasa rindu untuk berkumpul bersama semua rakan-rakannya ini. Umum mengetahui, pengacara dan pelakon ini pernah melalui detik suk4r apabila majlis perkahwinan yang dirancang tidak kesampaian beberapa tahun lalu.

Namun Zulin yang terkenal dengan perang4inya yang happy go lucky ini tetap tabah menerima ketentuan. Zulin semenjak itu tidak pernah digos1pkan dengan mana-mana lelaki. Bagi pengikut setia Zulin, pastinya menyedari wajah Farhan ini sering kelihatan setiap kali wajah mereka berenam dikongsikan sehingga buat ramai tertanya siapakah jejaka tersebut sebenarnya.

Kali terakh1r adalah ketika mereka membuat kej0tan hari lahir untuk Zulin pada Disember tahun lalu. Zulin yang kini semakin cantik dan langsing sememangnya sering mendapat perhatian peminatnya. Malah dalam gambar ini juga, Zulin tetap kelihatan cantik walaupun simple sahaja gaya pakaiannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar Zulin ini mendapat respon daripada peminat. AKelihatan juga ada yang berteka-teki jejaka di sebelah Zulin itu adalah kekasihnya. Antara komen-komen mereka :

” Wow wehee berpasang pasangan hehe. Cantiknya semoga akak sihat selalu dan dimurahkan rezeki, Aaminn.. “

” Kurusnye Zulin sekarang, peha haluss jek jel3s tengok. Awak makin berubah sayang, semakin maintain cantik dan slim.. “

” Ooo ni ke, tu dia markaa dia. Handsomenya boyfriend kak Zulin kat sebelah tu. I love zulin aziz so much. Semoga sehat selalu akak.. “

Tetapi apa yang kelihatan adalah nampak secocok dan matching baju yang dipakai Zulin dan jejaka ini. Zulin yang low profile ini memang jarang untuk bercerita berkenaan kisah peribadi. Apa yang terlihat di Instagramnya cuma berkaitan kerjaya dan video par0di yang menghiburkan peminat.

Apa pun, Zulin kini lebih nampak bahagia dan semakin success dalam perniagaannya. Samada jejaka ini benar-benar orang istimewa Zulin atau tidak, hanya Zulin yang boleh memberikan jawapannya. Semoga Zulin bertemu kebahagiaan yang diimpikan dan gembira selalu bersama rakan-rakan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan.