” Hari 20 pun dah slim balik ni.. ” – Netizen

Mawar Rashid Kongsi Gambar Bersama Anaknya Raden Seri Rosabella Cinta Mendapat Pujian Ramai. Baru 20 Hari Berpant4ng Mawar Dah Kembali Lansing. Cantiknya Mawar Dah Macam Anak Dar4 !!

Mawar Rashid seorang selebriti yang mempunyai peminat tersendiri di Malaysia. Bakat lakonannya juga mendapat perhatian daripada peminatnya di Malaysia. Kini, selain berlakon Mawar mempunyai perniagaannya sendiri. Setelah berkahwin dengan Raf Yaakob, Mawar telah dikurniakan dua cahaya mata.

Meninjau di ruangan Instagram Mawar, satu perkongsian gambar telah dimuatnaik. Gambar tersebut memaparkan Mawar bersama puteri sulungnya yang diberi nama Raden Seri Rosabella Cinta. Selepas melahirkan, Mawar telah membuka akaun Instagram tersendiri untuk anaknya yang lebih mesra di panggil Cinta.

Tulis Mawar gambar yang dikongsikan merupakan hari pant4ngnya selama 20 hari. Apa yang menarik perhatian, tidak sampai sebulan melahirkan Cinta, kelihatan badan Mawar sudah kembali kurus. Cantiknya Mawar, belum habis pant4ng sudah berjaya kembali ke berat badan yang ideal.

Di dalam perkongsian tersebut, Mawar juga turut menggayakan pakaian yang begitu menawan. Menyarungkan dress bewarna pink berlengan panjang sambil mendukung Cinta juga memperlihatkan wajah Mawar yang lebih berseri. Cantiknya Mawar, wajahnya masih terlihat manis dengan mengenakan tudung yang juga berwarna pink.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Perkongsian Mawar ini telah mendapat banyak tanda suka. Ramai yang memuji Mawar cantik selepas melahirkan anak. Walaupun baru sahaja bersalin, dalam masa 20 hari badannya sudah kembali lansing. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Love you mommy.. My Lady forever and ever.. ” – Raf Yaakob

” Ni bidadarii manaaa nii Aihh teciknyaaa.. hari 20 pun dah sl1m ni.. kita habis pant4ng pun tak sl1m lagi.. cantiknyaaa.. “

” Kurusnyaaa baby cantik mcm mommy diaa.. Cunnya mommy dan cinta.. Dah sl1m tahniah mawarashid.. kejapnyaaaa kurusss mek.. “

” Dalam pant4ng pun dah helok sangat adik wei ¬†kak siti laa h0k tak kaba ingat ni 9 bulan doh tak kurus2.. comel sokmo mawar.. “

” Aminnnn YRA.. Allah maha penyanyang.. DIA dengar permintaan kita semua setiapkali berdoa lepas solat.. Semoga menjadi anak solehah.. Penyejuk mata.. Penawar hati.. “

” Beautiful.. Fuhhhh kurus let0pss uolss lawaa.. ¬†Mekwa habis lahiran kurus lagi.. Ya Allah cantekk nye.. Alolooo comeynya baby.. “

” Tuh dia ramping.. pant4ng pun cantik.. MasyaAllah kak mawar keni.. Sl1m dooh dohh comey g1lo.. wahh terus sl1m.. “

” Alooo comey mekwa serius la baru lps besalin b0dy mcm anak dar4.. Sl1mnya Mommy cinta.. Wah comelnye kak mawar, masa pant4ng pun comel.. “

Rata-rata ramai peminat yang tertarik melihat gaya Mawar yang sudah kembali ramping. Memang betul-betul cantik dan berseri. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Mawar, Cinta dan keluarga sentiasa dikurniakan kebahagiaan dan kejayaan sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG mawarashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..