” Sweetnya, jen0h kak Linda tah4n gelak.. ” – Netizen

Linda Onn Muatnaik Video Terbaru Anaknya, Ungku Zara Menc1umnya Ketika Solat.  Sweet Betul Zara Ni. Sampai Mummy Pun Terp4ksa Tah4n Gelak !!

Penyampai radio terkenal Linda Onn sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Suara dan celotehnya ketika menjadi Dj menghiburkan ramai peminat yang mendengar. Kini Linda Onn telah bahagia hidup bersama suami, Ungku Azhar dan juga anak perempuan mereka yang bernama Ungku Zara.

Melalui perkongsian terbaru di laman Instagramnya, Linda ada berkongsi satu video anaknya, Zara yang menc1umnya ketika beliau sedang bersolat. Zara yang berbaju tidur berwarna kelabu kelihatan sangat comel dengan rambut yang disanggul rapi.

Gelagat nak4l Zara sewaktu menc1um ibunya yang sedang solat tersebut mencuit hati peminat. Rata-rata peminat ger4m melihat telatah sweet Zara bersama ibunya. Linda yang sedang solat jelas kelihatan seperti men4han diri dari tergelak ketika menerima c1uman daripada anaknya itu.

C1uman yang diberikan oleh Zara juga bukanlah sekali tetapi berkali-kali. Hal ini sudah semestinya membuatkan Linda merasa seronok dengan gaya kasih sayang yang bersahaja yang ditunjukkan oleh anaknya itu. Comel betul Zara. Pasti Linda merasa bahagia dan tenang mempuyai anak yang bijak dan comel seperti Zara.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat Zara yang sweet tersebut telah meraih perhatian peminat. Rata-rata memuji kecomelan Zara. Antara komen-komen mereka adalah :

” Hal4h ahalahhh.. ” – Achey Bocey

” Umuq tegha ni memang seronokk mainnn, Tngok muka kak linda dah tau muka nk tergelak tapi tah4n kan, Da besar da zara.. “

” Sweetnye, Sabo je la zara, jen0h kak linda tah4n gelak kan, So comel. Zara oh Zara, Apasal la cute cann0t br4in ni.. “

” Heaven g1ler kot kena k1ss ngan anak gitu.. Btw yg the first k1ss tu adakah u nak tergelak kak, Comel Seronok dia nyak4t ye.. “

” Mummy terus lup4 ayat apa aku baca tadi ek.. Hil4ng fokus dibuat dek bertuah ni punya sweettt.. Comel zara.. putih gebu.. “

” Zara comey nie makin besar makin bijak.. lindaonn7 ger4m tengok.. haha… mami pun tak leh kusyuk dibuatnya.. “

” Hahaha… nak4lnya… she pandai record pulak tu, N0n st0p dia k1ss mummy dia, ya Allah comel sangat.. so n4ughty n cute.. “

” MasyaaAllah.. she is beautiful. Alhamdulillah, MasyaAllah..sweetnya zara ni. Bijak dan comel, Ya allah… cantiknya zara.. msti tak tenang mummy zara nk solat.. “

Cepatnya masa berlalu, tidak lama lagi Zara akan menginj4k usia 3 tahun. Semestinya Linda akan merindui detik-detik sewaktu Zara kecil. Kami di Berita Kopak berharap semoga Zara membesar dengan bijak dan menjadi anak yang solehah serta membahagiakan ibubapa apabila besar nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Linda Onn

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..