” Berseri-seri ibu Aafiyah ni, lagi sar4t lagi cantik jadinya.. ” – Netizen

Gambar Sekitar Kej0tan Majlis Ulangtahun Kelahiran Dato’ Seri Siti Nurhaliza Bersama Pekerja-Pekerjanya. Sempat Lagi Anak Buah Aturkan Sambutan, Simple Dan Meriah. Dah Sar4t Pun Berseri-seri !!

Tanggal 11 Januari yang lalu merupakan ulangtahun kelahiran penyanyi nombor 1 negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Hari tersebut sememangnya dinanti-nantikan oleh seluruh peminat setia Dato’ Siti. Ruangan Instagram Dato’ Siti pada waktu itu juga dibanj1ri dengan ucapan selamat ulangtahun daripada ramai.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Siti, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan suasana sambutan ulangtahun Dato’ Siti oleh para pekerjanya. Majlis yang diatur secara rahs1a ini adalah sebagai kej0tan untuk majikan kesayangan Siti Nurhaliza Production ini.

Dato’ Siti menulis di kapsyennya bahawa dirinya sedang menjalani sh00ting sementara pekerjanya mengatur majlis ini di bilik bersebelahan dengan bilik persalinannya di set. Pelbagai juadah disediakan di majlis ini beserta dekorasi yang cantik. Ruangan yang kecil pun boleh meriah apabila semua bekerjasama menghiasnya.

Dato’ Siti yang mengenakan tudung hitam ini nampak berseri-seri sekali. Umum mengetahui, Dato’ Siti sini sedang hamil cahayamata keduanya yang kini sudahpun 7 bulan usia kandungannya. Walaupun sudah berada di trimester ketiga, wajah Dato’ Siti masih lagi nampak bertenaga dan ceria.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan Dato’ Siti yang cantik dan senyuman yang tidak lekang di mulut itu menarik perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Berseri-seri, cantiknya Tokti. Tabarakallah.. My Id0l . You’re look so pretty. Stay healthy and stay safe. Comel baby bump.. “

” MasyaAllah.. Seri ibu teramatlah cantik. Lagi sar4t lagi cantik jadinya. moga dato Ct selamat melahirkan zuriat kedua nanti.. “

” Tak pernah tak cantik. Happy belated birthday Tokti. Cantik tokti semoga selamat bersalin dan bahagia hingga ke Jannah. Semuga dipermudahkan kelahirannya aamiin.. “

” Semakin cantik la Tokti, so glowing. Moga bahagia dan dirahmatinya sentiasa. Semoga selamat melahirkan nanti kesayangan.. “

” Alahai cantiknya tokti ni, happy birthday tokti. Makin lama makin lawa dan senyuman macam tu la jugak dari dulu. Tak berubah manisnya.. “

” Berseri-seri ibu Aafiyah ni. Saya pun siti. Tapi saya mengandung tak comel mcm Tokti. Tok Ti tak pnh mgecew4kn dan sntiasa manis bila dipandang.. “

” Alahai cantiknya ibu aafiyah nie…. berseri-seri je. Umur 42 seperti baru umur 20 tahun, manis selalu. Baby bump pun dah makin besar. Comel sangat.. “

Ada juga netizen yang mempersoalkan mengapa majlis ini diadakan sedangkan sebarang perh1mpunan tidak dibenarkan sepanjang tempoh PKP. Namun Dato’ Siti menjawab dengan penuh berhemah untuk menjelaskan kekel1ruan ini.

Semakin sar4t, semakin berseri-seri wajah Dato’ Siti ini dan tidak dimam4h usia raut wajahnya itu. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran Dato’ Siti. Semoga Dato’ Siti dipermudahkan sepanjang kehamilan dan sehingga selamat bersalin nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan.