” Tak tahu pulak Dato’ AC ada adik kembar, serupa betul muka.. ” – Netizen

Gambar Dato’ AC Mizal Bersama Seseorang Yang Mirip Mukanya Cur1 Perhatian Ramai. Iras Sangat Dengan Gaya Pun Sama. Macam Kembar !!

Nama Dato’ AC Mizal bukan asing lagi dalam dunia seni hiburan tanahair. Pengacara terkenal ini juga seorang yang suka berjenaka dan dikenali sebagai penyanyi berkumpulan 4U2C ketika remajanya dulu. Kini Dato’ AC banyak mengacarakan program temubual antaranya Punchline DAC.

Meninjau akaun Instagram Dato’ AC Mizal, telah dikongsikan sekeping gambar Dato’ AC bersama paparan wajah seseorang di skrin. Melihat akan wajah mereka ini, kedua-duanya nampak iras sekali. Dato’ AC juga menulis di kapsyennya jika jejaka ini datang ke rumah pastinya isteri boleh tersil4p orang kerana banyak persamaan.

Seperti bercakap dengan cermin katanya Dato’ AC. Betullah kata orang, dalam dunia ini akan ada 7 orang yang sama wajahnya dan ini adalah salah seorang yang mirip dengan wajah Dato’ AC. Mata yang sep3t, gaya rambut yang sama malah misai dan janggutpun sama.

Peminat juga ramai yang mengiyakan kesamaan wajah antara Dato’ AC dan jejaka yang bernama Farid ini. Viral di applikasi Tik Tok, tidak hanya wajah, suara Farid juga dikatakan peminat sama seperti Dato’ AC. Jika hanya dilihat dari dahi dan jambul, memang boleh tersil4p teka ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak hampir sama wajah Dato’ AC dan jejaka ini. Kembar lain ayah dan lain mak ini namanya.Antara komen-komen peminat :

” Muka sama dengan abang AC la hehe. Suara pun sama masal4hnya hahaha. Tengok di fyp tiktok aritu.. “

” Uihh dato’ AC ada kembar haha. Akh1rnya jumpa jugak, dah reuni0n. Ni sah buat pembed4han jahit belakang kep4la tu yang tar1k mata tu ahahha.. “

” Tak tau lak dato AC ado adik kombar adik b0lah mano tu dato. serupo betul mukanya, ajak masuk pvnchline DAC mesti gemp4k.. “

” Kelaku eh samo tak ghaso eh jang hahahaha dato’ ac. Samo bonar eh muko. Pernah tgk dia ni … org nismilan jugokkk hehhh..”

” Ini brother tamar qaseh. Yang kiri nii legit sebab dato kan suka gant0ng cd kat leher. Kembar terp1sah ni Dato’ haha.. “

” Farid along t1kt0k kan… cerabih samo mo dato.. Kalau membebe1 sama ni. Hahahaah vir4l sejak bebe1 pasal b1ni beli tisu.. memang sama muka macam dato’.. “

Ini baru berhubung dan melihat di dalam skrin, andai bersemuka pasti kec0h jadinya. Mujur tidak digant0ng CD di leher seperti gaya remaja Dato’ AC dulu. Apa pun, semoga Dato’ AC sentiasa maju jaya dalam kerjaya dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ AC Mizal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan.